Simsalabim!

 

 

Lugn. Det är bara jag! Fast i annan skepnad – nu börjar det bli svårt att komma ner i några byxor och utbudet på mammabyxorna får mig att vilja kasta mig ner på butiksgolven och som bandiljärerna slita mitt hår – och vråla: VARFÖR KAN INGEN MÄNNISKA DESIGNA ETT PAR VETTIGA BYXOR TILL OSS GRAVIDA!? Vad är problemet?

Här ser Ni också hur man med hjälp av en längre kofta, jacka, rock kan trolla bort lite mage eller rumpa – alla är vi ju inte bekväma med vissa kroppsdelar och i mitt fall nu under senare delen av min graviditet tycker jag att det är för mycket av den senare – så då tar vi till knep. Simsalabim!

Nu struntar vi i gravidtema för idag, jag blir bara irriterad och arg, jag kanske får sy mina egna byxor fram över…

Så nu pratar vi om avslappnad elegans som jag tycker är så snyggt – att se så där ”chosefritt” avslappnad klädd ut, som om man bara klivit ur sängen, ryckt åt sig närmsta plagg i högen på stolen bredvid och dragit en kam genom frillan och glidit ut…

Att kunna kombinera ihop de plagg man har och få dem att se olika ut trots att de är desamma. Chefredaktören för franska Vogue, Emanuelle Alt kan det. Jag önskar att jag hade ett par snygga mammajeans att KOMMA i, (helst halvägs upp på låret…), sätta till mina pösiga mockastövlar, sno någon av Fredriks ”oversize” T-shirts och ta någon av mina gamla ”Fina Kontoret” kavajer och bara glida ut som hon.

Här kommer några fler av hennes läckra outfit’s… Kanske kan Du sno någon idé?

Jag ska i alla fall crasha min underbara väninnans garderob på lördag och djupdyka i hennes enorma gömmor och se om vi kan rota fram några midjelåga jeans, tyvärr är hennes ”bony ass” betydligt mindre än mitt, men ett gummiband kan göra susen under en längre tröja. Och nu plockar jag fram alla storkoftor, läderpajjen och sjalarna. Det är höst.

Imorgon kommer några av de nyckelplagg jag kommer att ha och införskaffa för min höstgarderob.

 

 

 

 

  1. Jo, E.Alt ror ju hem det mesta för hon har långa ben, då funkar det ju att ”dela av” det helsvarta el monokroma som hon ju oftast gör. Det blir oxå enligt mig mkt roligare än att köra svart top-toe. (vilket ju förvissa kan vara snyggt oxå, men lite trist i längden..) Ha d fint!

  2. Måste bara säga att du ser superfräsch och fin ut med en perfekt liten kula på magen! Byxor i all ära men en klänning som smiter åt på rätt ställe när man är gravid är så fint tycker jag!

    1. tack snälla söta rara – man känner sig mest som en heffaklump och just sånt där värmer extra mycket!klänning utan glipa är dessutom den skönaste varianten nu! TACK!

Comments are closed.

LOADING..