Mina val av höstens nyckelplagg.

 

Här är några av de nyckelplagg jag kommer att använda mig av under hösten, och de varierar i priser, men det går att hitta både dyrare och billigare varianter av dem alla.

Min läderpaj har jag tex hittat på second handbutik för några hundralappar, svarta jeans hittar du överallt, jag har en fantastisk läderkjol ifrån Lindex, nästan exakt som den här vackra från Stella Nova.

Den långa och håriga koftan, chanelinspirerade jackkavajen med råa kanter hittar du hos Gina Tricot till humana priser.
Tanken är mer att du ska få en känsla för bra basplagg som går att kombinera med tröjor, T-shirts, koftor…

Satsa på ett kanske lite dyrare basplagg och använd det du redan har i garderoben, gamla saker blir som nya i kombo med något nytt.
Och förändra stilen med sneakers, jodpurs, stövlar, mockasiner, beroende på vad tillfället kräver.
Knytblusen är tex lika snygg på jobbet som till slitna jeans – knuten eller bara löst hängande.

Hoppas jag kunnat inspirera dig på något sätt och kanske fått dig att hajja till för någon favorit.
Klicka på bilderna i bildgalleriet nedan så får du upp större bild, samt märkes & prisinformation.

Imorgon kör vi lack och läder…

 1. Ah, tack snälla, jajjamensan-Ralph Lauren stuket är det jag är ute efter, hittade en ursnygg jeansskjorta från RL med pärlapplikationer, men beträffande just mocka tyvärr inte funnit vad jag söker. Jo, jag är oxå ”galen” i Tradera i perioder, hittat en del kap där faktiskt, men tyvärr oxå gått på en del nitar (trasiga el fläckar som inte går bort på plaggen:( men antar att det är så det är ibland.. Vad kul du gjorde ett klipp ang jackan, den ser verkligen supersnygg ut, gillar mer den glansen än de hyper lackade som finns i utbudet i butiker nu. Fast lack på skor, bälten etc-Yes!:) Så ser fram emot morgondagens inlägg. Ha d fint!

 2. Wow så fina plagg, nappaskinn skjortan-mmmm, synd att priset inte e lika fint dock.. skulle vilja ha en i mocka, är en sucker på mocka, när den är sådär tunn & härlig som tex.getmocka. Tusen Tack för tipsen!
  Till en annan sak, i ett tidigare inlägg visade du en bild på din nyinköpta Moncler. Jag är på jakt efter en själv då jag vill ha en praktisk och lätt jacka & vet att dessa ju är det. Har kikat på hemsidor etc, men hittar inte den fina modell el liknande du visade, jag vill ha ett klassiskt snitt & inte en insydd i midjan ej heller den där ultra superblanka & tyckte den du visade såg ut att ha den ”vanliga” snygga blankhet som Moncler brukar ha på sina jackor. Har du tips el info om vart den el liknande går att finna vore jag super tacksam för hjälp. Ha d fint!

  1. Fina va!?

   jag är också förtjust i min blanka jacka som inte riktigt är så ”Lackig” som många som finns i butikerna nu, även om det just är lack som är det som gäller nu. Se mitt inlägg imorgon.

   Håller du utkik på Tradera eller i second Handbutiker efter saker du vill ha? Jag lägger bevakningar och kollar ständigt och jämt efter favoritprylarna. Min Moncler hittade jag på Tradera för en spottstyver och lämnade in på kemtvätt – som ny. http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?header=true&search=moncler&catid=-1

   Titta även efter fina tunna mockaskjortor där, ibland dyker det upp riktiga guldkorn, och som sagt, bara att rengöra. Jag antar att det är en riktig ”Ralph Lauren/Marlboro Classic” feeling du vill ha på skjortan, eller hur?
   Jag håller utkik och hojtar till om jag dyker på jacka eller skjorta!
   // Gab

Comments are closed.

LOADING..