Me and my new FURY friends…

Fredrik och jag delade upp oss över helgen för lite kvalitetstid med en son var efter all rivning, flyttning och stök som varit de senaste veckorna. En överlycklig Alec fick flyga med pappa och farfar till Stockholm och ”Jackson” och jag har myshelg på egen hand. Idag med pannkakslunch, handgemäng och trädkojeklättring hos killarnas bästisar och sen dagisstängning på vårt föräldrakooperativ.

Sen har vi läst frossat i mat, sagor, räknat till fem och sjungit Imse Vimse spindel ca 150 ggr och nu sover ett trött liten man bredvid mig i soffan, det är mysigt att ha honom nära. Min mamma säger alltid att sen hon fick barn kände hon sig aldrig ensam längre. Jag har samma känsla med mina killar. Vi har varit mycket ensamma under åren Fredrik har rest och det har gått bra, nu ska han arbeta på hemmaplan framöver – vi får se om det går lika bra, ha, ha. Jag är lite av en ensamvarg.

Imorgon ska vi ”kaffehasa” – nej, det är inget skånskt uttryck som man behöver lexikon för,  det är bara att hasa runt i myskläder med kaffekopp, ja, i alla fall jag och väninnan, barnen får röja.

Och sen blir det middag hos mina föräldrar i ”grannbyn” och övernattning. Jag trodde jag skulle träffa dem ofta när vi flyttade ner, det har nästan blivit tvärtom. Men i morgon blir det efterlängtat häng, middag, babbel och säkert någon bra deckare ihop.
I värsta fall får jag se på boxning på tysk kanal eller någon tjatig golftävling…Min far äger fjärrkontrollen. Jag kan å andra sidan bläddra igenom min mors alla inredningsmagasin och drömma.

Här är jag i Holy Moly’s butik igår och ryckte i alla vackra nyinkomna höstplagg och självklart förälskade jag mig i dessa vackra päls och fjädervästar. Ljuvliga. Balla. Funktionella.

De är lika fina bara över en t-shirt eller blus inomhus, som över kofta, storpolo eller jeansjackan med handskarna utomhus i höst. Eller bara som den är med ingenting under till fest…

Massa sköna lördagsfeeling’s – njut!

Västarna är från CKN of Scandivania. Den jag har på mig är i mocka bandkantad med päls och den på sista bilden över leopardblusen från Second Female är i fjäderdun. Priset hos Holy Moly 1595 respektive 1495 kr.

  1. Landeri skriver:

    Härligt OCH Mocka!;) Givetvis hojtar jag till om det dyker upp nya braiga utförsäljningar på Freeport! Trevlig Kaffehasa-lörda:)

Comments are closed.

LOADING..