Rått & Stylish.

 

 Jan Ahlgren. Snyggt. KLICKA HÄR OCH KOLLA IN. Så rått och samtidigt så stylish. Kvinnligt men ändå maskulint. Snitt:igt. Skuret. Vackert. Coolt. Och klassiskt. Förändringsbart. Kombinationsbart. Elegant.
Jag har svårt att sluta rabbla superlativ.

Jag vill ha alla dessa vackra plagg. Kanske inget jag skulle välja att rafsa på mig måndag morgon när grötslafset ska fram och snorbarn så gärna vill kramas hejdå på dagis. Jag är tveksam om ens mina superwipes skulle hjälpa på dessa utsökta material.

Men om jag fortfarande hade jobbat på ”finkontoret” där det nästan alltid var skoj att få klä sig, eller blivit inbjuden till någon trevlig cocktail, eller födelsedagsfest. Efterlängtad middag på tu man hand med make, eller snofsigare tjejmiddag – då Ni, då hade jag glatt dressat mig i vad som helst av dessa plagg.

Webshopen och kollektionen/lookbook är fantastiskt inspiration. Du hittar även hans kläder på NK i Stockholm.

Imorgon är det måndag och jag har ingen aning om vad jag ska skriva inlägg om då, I might surprise you. Or not.
Den som lever får se.

Skön söndag!

 

LOADING..