Höstmys twoways?

Minnetonkas check, ullsjal check, vindjacka check.

Vem vill inte dra på sig en värmande kofta nu, när himlen grånar och vindarna biter hårdare. Koftor är lite som väskor och skor – man kan aldrig ha för många… Försök inte få en man att någonsin förstå, det är lönlöst. De har inte förstått plaggets storhet. Och chansen att de någonsin gör det, nja, minimal.

Men som tjej, säg en sak som man inte kan bära en kofta till? Till aftonklänning för softare look, till kontoret med skjorta och skärp, och längre halsband för business, till jeansen och t-shirt på söndaglunch med promenad, över pyjamasen till frukost och tofflor en ruggig morgon, en gravidmage som vill värmas men också över en svällande bakdel som man vill dölja, ”Lovehandles” som man vill gömma, sprucken bralla som inte vill visas – dvs det som jag ”egenpåhittat” kallar ”Trygghetswrap”.

Eller över det vita linnet eller bikinin på stranden – och nej, hur mycket jag än vill kommer jag aldrig att se ut som Helena Christensen i den där videon med Chris Isaac, men man kan åtminstone känna sig som henne…

Jag tycker mycket om den här tvåfärgade koftan från Sara Kelly och Ellos är jättefin, i en blandning av akryl, ull, alpacka och polyamid. Personligen är mina favoriter de i beige/kamel och petroleum/grön. Och priset. 349:-

LOADING..