Line of Oslo.

Den perfekta t-shirten, finns den? Jag vet att jag tjatar men gör den det då? Jag letar och letar och finner den inte. Det närmaste jag kommit är just nu Second Females långa linnen som sitter som en smäck även när kvällen kommer och de flesta andra plagg säckat. Jag hittar det inte på deras hemsida men förmodligen finns de hos de flesta av deras återförsäljare, jag har köpt mina hos min hovleverantör…

Nu har jag sprungit på dessa – från norska Line of Oslo och här finns en hel uppsjö att välja och vraka emellan och jag skall testa mig igenom dem. Line of Oslo ‘s basplagg är både snygga och sköna. Och finns i olika varianter i bomull, Lyocell och ullmix. Spana också in ”långkalsongerna” eller om det känns bättre med tights, men funkar alldeles utmärkt istället för strumpbyxor.

Hos Butiken i Höganäs har de även ullmixtröjor med snygga ”patches” på armbågarna ( och även utan också) som man kan ta sig igenom höst och vintern med. Missa inte dem…

LOADING..