Grön drink-drickandes gamnacke – i stickat & nedhasat.

Godmorgon! Fick ni ihop dagens tungvrickande rubrik?
Idag är åtminstone en av oss piggare!

Gamnacke. Vet ni vad jag menar? Jag har börjat bli så framtung nu att jag inte riktigt orkar räta upp ryggen och ju mer jag låter bli att göra det, desto tyngre blir ju belastningen och desto värre framåtlutning – och jag inser att jag även denna graviditet tenderar till gamnacke.

Några tips på hur man orkar räta upp sig sista månaderna för att slippa hänga hos naprapat och kiropraktor närmaste tiden efter babyn är ute? För då vill jag helst bara snusa på babyfjun, pussa på mina fina äldre och förhoppningsvis fått kommit in och hem i vårt ”nya”, vackra och ljusa hus. Jag saknar det så.

Och kanske har jag även tills dess börjat gilla de gröna drinkarna som Fredrik infört till frukost. De är mer som en illa blandad ”Gröna Hissen” men vi ska försöka med dessa ett par månader enligt intressant artikel i DI om Båtelson och alternativa energikickar – men just broccoli, selleri och ruccola/spenat/romansallad – är inte vad jag vanligtvis mixar min hallonsmoothie med – men som den ”trivsamt kloka fru jag nu är” (yeah right), ler jag uppmuntrande och säger: ” – Friskt, älskling, verkligen friskt det här!”

Jag håller på med utkast om stövlar och ramlade på dessa, kanske inte ser så roliga ut vid första anblicken, men spana sedan in bilden nedan med dem på. Åh, jag älskar den här pösiga ”Robin Hood siluetten” och ”nedhaset” – och tycker att det kan ge ett fint avbräck till tajt beklädda ben som vanligtvis följs av tajta stövlar också.

Jag ska försöka förklara varför jag gillar och ofta använder denna ”siluettbrytning”. Det händer lite med kroppen. Benen blir annorlunda. Och den är även funktionell för dem som vill få benen/vaderna att se smalare/slankare ut. Den här siluetten ger också ett lite mer avslappnat intryck till högre klackar – än vad de med en rakt siluett tenderar att göra – dessa ser mer uppklädda och ”uppstyrda” ut.

Sen funkar siluetten med pösiga stövlar lika fint till baggy och pösiga byxor också, som till kjol och klänning. Nu till hösten vill jag ha variant ”mysklänning” så jag letade lite på hm’s sajt och hittade denna, som jag gillar – både utseende och prismässigt.

Ser Ni dem ihop – kabelstickade klänningen, grövre strumpor och dessa nedhasade stövlar?

Ellos ”Soft Grey” påsiga stövlar

På hm’s hemsida 399:-, finns även i puderrosa.

Och förutom ovan föreslagna look sätter jag klänningen till ett par tajta svarta skinnbrallor och
klassiska svarta mocka pumps eller dessa med guldtå.

falsk skinnbyxa, pumps med guldtå, klassisk svart mockapumps

Och här får Ni också receptet på ”gröna drinken”…

  1. Gaby skriver:

    Gabs, testa istället min gröna drink på: 2 gröna äpplen, 1 kiwi, en stjälk selleri, en tumme ingefära, en näve spenat och typ 1 dl kokosvatten! Krävs dock en juicecentrifug… Jag tror den slår Freddes drink med hästlängder! Puss

    1. Ha, ha, säg inget till Fredde bara… Jag provar!

Comments are closed.

LOADING..