MA-Fighter – Ny Jörgen Kruth, Rocky Balboa eller Karate Kid? Who knows?

 

Det här är nu min tredje graviditet och den tuffaste. Jag är så nyfiken på vad det är för en liten typ som konstant kickboxas där inne, för det är inte småsparkar som utdelas, utan variant MA-fighter på intensivträningspass, kanske en ny Jörgen Kruth? Förhoppningsvis ingen Hulk Hogan. Vårt hus kommer inte att räcka till för dessa bjässar och i så fall får vi nog flytta med tanke på våra sneda & låga tak… Eller så får de husera i gästhuset…

Det får mig osökt att fundera på sweat’s – favoritplagget i garderoben – vem gillar inte en collegetröja och ser Stallone skjuta händerna i skyn högst upp på trappan?

Och som jag längtar efter att få kunna dra på mig igen, de normala är lite väl tajta i modellen för min växande mage, men jag letar även efter större varianter som även kommer funka finfint sen. Jag märker att Fredde är och norpar mina, som är perfekta då slimmat är mer hans melodi. Det finns både favoriter från Cheap Monday och H&M Man.

Jag gillar college och sweatshirt’s för materialet är tåligt, håller form och går att alternera så, och så gillar jag de med råa klippta kanter extra mycket. Det blir lite trashig känsla som jag tycker är fint att bryta av med något otippat som tex en svepande längre sidenkjol. Det behöver inte alltid var jeans eller tillhörande munkbralla som skall sättas till, eller hur?

Letat och hittat lite fina vardags/helgvarianter för er att krypa in i nu när hösten börja smyga runt knuten på riktigt.
Här kommer lite tipsvarianter på hur jag tycker man kan använda dem.

Weekday’s/Cheap Monday’s varianter i större storlek, inte en originalcollege utan i bomull, men ändå med rätt feeling.
Ha den nedhasad över en axel och sätt till sidenbyxor, klackar och något stort halsband/armband.

Maison Scotch’s fina varianter är kortare och råare (den vänstra har dessutom dekorativa knappar i ryggen) och funkar fint till jeans och mjukare variant av byxor, vare sig man väljer sneakers, gummistövlar eller klackar till.
Jag tycker dessa funkar bra till ljusare typ av byxa, chinos av grövre variant nu till hösten, kanske manchester.
Ett par fina ”bredare” lästade cognacsfärgade stövlar är fint under uppviket.
Butiken Höganäs eller webshop Maison Scotch 

Dessa två varianter nedan gillar jag extra nu med min större mage, den längre Gwynedds Rigo, finns även i svart och räcker långt ner och är även snygg som typ av klänning till stövlar och matta strumpor – hotta till den med snygg längre och större sjal, kanske någon päls eller långhårig väst över.

 Gwynedds blubby the-sweat, är så där skönt box:ig, tycker du att den känns magkort och ”glipig” så sätt ett längre linne under, funkar på oss gravida också. Bär den till den tajta pennkjolen, klassisk, skinn eller bouclé variant.
Antingen med grövre boots, smäckrare högre stövlar (se mitt inlägg torsdag) eller sneaker’s.

I min garderob finns också flertalet kläder från BARNAVDELNINGAR. Är man som jag, och drar allt från 38-42, så funkar faktiskt storlekar som 170 centilong alldeles utmärkt. Och vill man dessutom ha collegetröjor eller sweats som sitter lite tajtare för att kunna ha under kavaj eller tajtare kofta är dessa alldeles utmärkta. Hittade ett par fina hos kedjorna.
Skön onsdag!

Denna från HM och även denna.

Orange från KappAhl & Gina Tricot (Vuxen)

Från Lindex svart/vit eller Grease-style

LOADING..