Snyggaste stövlarna under 2000:-

Alla dessa läckerbitar ovan är från ZARA och ligger mellan 699-1395:-
Spana speciellt in den svarta höga med platåeffekt, spänne och damaskstrumpa, längst upp till höger, en enklare variant på Givenchy’s från höstens runway.

Så mycket stövlar (och stövletter) – och så lite tid!

Eller, så mycket mindre ”klack-kvalitets-tid”, kanske jag ska uttrycka det, don’t get me wrong, men jag är avundsjuk på er alla som får kvista iväg på stadiga eller vingliga klackar, för den delen också – till något ställe där ni ”slira” en lov till köket och snicksnacka en smula med kollegerna ”vägandes på stiletterna”, ”klippetiklackra” ut på lunch och sedan ”tiptoe:a”, eller som en av bästa väninnorna uttrycker sig ”- brinna ner på stan för fortsatt häng.

Hänga – det är just vad jag gör här – och tittar lite sorgset i min ”skogarderob” som numera är en variant av NHL Trunk fylld av skor och stövlar, alla mina älsklingar, i en enda stor röra,  och undrar över när i sjuttsingen jag skall kunna använda dem igen.
De gummistövlar, gympadojjor och plattfots-mockasiner som står i hallen är det som används.
Allt har sin tid – jag bidar min. Så ”later” på den.

Men för er andra, som inte står med fossingarna i myllan/skjuter dubbelvagn och snart med ståbräda/slipper hålfotsinlägg/hasar runt och är framtunga och så vidare, vill jag tipsa om dessa vackra varianter för höst och vinter.

Hoppas att det är något som faller dig i smaken.
Skön torsdag!

 

Från vänster till höger, uppifrån och ner:

Svarta CHEAP MONDAY SNAKE hos Zalando 999:-
Tvåfärgade ASOS CLASH Suede Knee High Boots 1174 :-
Oxblodfärgade, (även i svart) TOPSHOP online Ballure Curve Heel High, ca 1200:-
TOPSHOP ONLINE – Percival cut out riding boots, ca 1700:
Ellos 899:- (Jättefin variant på BALLY’s CAMILY för ca 6000:- )
TAUPAGE Klassiska hos Zalando 1295:-
ZALANDO VANS – fodrade vinterstövlar 899:-
SUPERTRASH Fringes, Zalando 1715:-
MANGO Knähöga läderstövlar 1499:-

Catwalk Fall 2012 GIVENCHY

Bally CAMILY

 1. Mia E skriver:

  Tack för titten på din blogg, kul att ha hittat hit!
  Jag halkade in eftersom jag ”prenumererar” på alla skoord, tack vare jobbet (stövlar…).
  För inte lika extrema, men snygga, sköna och prisvärda italienska stövlar, hälsar jag dig ödmjukt och varmt välkommen in på http://www.jobi.se. Kolla under varumärket Footsoul, bekvämt skomode till bra priser. Självklart skinn.

  1. Tack Mia! Har varit inne och tittat, jag gillar de klassiska jodpursen, jättefina! Kul, Håll mig gärna uppdaterad på nyheter!
   Gabriella

Comments are closed.

LOADING..