På Amelia idag.

 

 

Gårdagens inlägg.

 1. Eva skriver:

  Satan i gatan vad snygg du r. Gör du dina naglar?????
  Svara gärna på min blogg så jag inte glömmer bort!!! Och kollar. Tack
  Kram Eva

  1. Hej Eva! Vad glad jag blir, Tack snälla du! Man känner sig inte i bästa form, det flämtas & flåsas mest fram här nu.Såg att du också har pojkar, då vet du att det blir intensivt då och då…
   När jag flyttade från Stockholm lämnade jag världens bästa nageltjej, Malin Herrström på Nailbox, http://www.nailbox.se och henne finns det inget mätbart med, så nu får jag göra dem själv, med Mandeloljan från Apoteket, fråga för de har den bakom disk… och så använder jag TRIND Nail Repair. Din blogg var jättecharmig, ska titta mycket mer! Tack! Skön Lördag!
   Gabriella

  1. Försökte svara på din blogg men det funkade inte tyvärr, så jag hoppas du ser mitt svar här, Gabriella

Comments are closed.

LOADING..