On my list of Cravings.

 

 

”- Jag hörde klapprande klackar, och tänkte att det måste vara du,” säger min fina barnmorska Linda när hon kikar ut ur sitt rum.
”- Så du förutsätter att jag har klackar,” säger jag och flinar.
”- Ja, du är alltid så snyggt klädd”, säger hon och flinar tillbaka och min dag är gjord.

En komplimang kan göra sådan skillnad, har ni tänkt på det?

Så där låg jag på min brits i vilorummet på MVC och försöker trycka tillbaka den här sjukt läskigt, sliskigt, äckligt snuskiga sockerlösning som jag precis fått i mig, glukos-test.  Och kände mig som en fjäderlätt prinsessa, istället för höggravid och blytung pga en komplimang. Varför kan man inte ge sig själv sådana i spegeln på morgonen och få en skön start på dagen? En riktig ”Egoboost-kick” sådär på morgonkvisten?

”- God morgon, kära du! Vad snygg du är idag! Sovit gott? Inte?! Verkligen? Ser ut som du fått all den skönhetssömn du behöver! Idag blir en bra dag! Inte en finne, ett sprucket blodkärl eller en plita så långt ögat kan skåda! Vilken persikohy! Har du inte gått ner ett par kilo? Snyggt! Dina biceps, ser de inte lite mer tonade ut? Och säckarna under ögonen, eller förlåt, vilka säckar?”

Tänk om man kunde starta upp dagen så, istället för:
”- My God, hur gick det här till?! Vänta, få se nu, hade jag inte en burk teatersmink-täckkräm någonstans? BB-kräm är kanske något som borde införskaffas? Jesus, äh, det får bli de största ”shades:en”, skitsamma om det regnar! Kan rockstar’s så kan väl jag. Synd bara att man inte heter Uggla och blir tagen för självklar i solglasögon, utan antingen kommer tanterna på ICA undra om jag har blåtira eller har fått hybris”…

Nu trodde ni att jag skulle börja tjata om gravid-cravings, eller hur? Men tji fick ni – de cravings jag har är mer åt det estetiska.

Igår rotade jag igenom lådan som jag packat för första tiden efter förlossningen. Så mycket vackra saker, de ska bli kul att kunna plocka fram framöver. Framförallt saknar jag mina skärp och bälten. Det stora med Lejonhuvudet från Tradera, det breda osymmetriska från Saddler, det smala tvåradiga från H&M anno 2002, knytskärp i lack och mocka från Gina Tricot, och det S/M inspirerade från Filippa K. Längtar att få sätta dem i midjan igen, över rocken eller bara uppdatera en för dagen trist klänning eller outfit med något av dem. Eller som till bilden ovan, löst sittande på höft.

Det är mina fina MANGO boots modellen har på sig och gissa vem som som vill gå klädd så där till sommaren?

Några små delmål innan dess dock… Typ förlossning, amning, nyheten som trebarnsmamma, logistiken runt det och ännu en flytt, dock med allt redan nedpackat, men det ska packas upp också – hojta till om någon känner sig manad för det i februari/mars – jag utfodrar och gör grymma lattes…

Så tills dess – bär jag mina klackar, (och nej, jag kommer inte att ha dem fram till nedsläpp som Jessica Simpson, men det är faktiskt 3 månader kvar), till sweatpants från Margit Brandt, linne Second Female, (mina självklart från HOLY MOLY) Kashmirhood från Lotti P och skinnväst med päls från Lammskinngalleriet.

Till Sweatbrallorna finns en bikerjacka – STYLE TEX-MB311

Sen vill jag också tipsa om den här otroligt vackra jack-kavajen, även den från Brandt.
Holy Moly har den och den står definitivt på min ”List of cravings”.
Fin onsdag!

LOADING..