Kittad & klar?

 

” – Jag vill bara komma ner i mitt kök på morgonen, i min lilla svarta snygga klänning och mina fina stövlar och bara trycka på knappen för en kaffe, det är vad jag vill, jag vill inte behöva tänka mer då.”

Det var så min väninna igår uttryckte sig gällande det här att varje morgon klura ut vad man ska slänga på sig.

Och om man har barn, eller hektiska morgnar utan, för den delen också, så kan ju en morgon haverera totalt och inte alls bli som man tänkt sig, ett enda kaos, och man önskar att man bara kunde trycka på erase & rewindknappen på någon fiffig mojäng så att man fick börja om…

Så jag brukar om jag orkar, fundera en liten stund innan jag somnar på vad jag ska sätta på mig morgonen därpå. Och orkar jag inte alls det och fullkomligen kraschar i säng och vaknar, som i morse alldeles försent, och då blir det oftast Fredriks större & bekväma kläder som åker på inför dagislämning.

Hur skönt vore det inte med färdiga outfits, kittade och klara?
Här kommer två varianter på samma klänning.

Ellos Klänning x 2, beige Stella Nova Cape, svart Kappa H&M, svart Grunge:ig mössa Åhléns, svart Hårig Mohairvariant Åhléns (mn egna favorit, har den i både svart och beige), grå Halsduk Akryl 4 färger, randig halsduk BeckSöndergaard randig 3 färg, svarta eller cognacsfärgade Skinnhandskar H&M, Röda handskar Lindex, även i svartStövlar La Redoute , PrimebootsMANGO och slutligen väskor – Väska Topshop online, även i svartMockapåse Topshop Online, även i creme.

Gällande strumpor rekommenderar jag dessa helt täckande MATTA svarta strumpbyxor Wolford matta heltäckande –
Wolford OPAQUE 70 tights och Wolford Velvet Deluxe 66 Tights, finns på nätet och i butik, men ett par tajtare svarta byxor funkar lika bra till.

Och reta er nu inte på klippdockans ZeroSize, det var inte helt lätt att hitta någonsånär ”fashionstylish” klippdocka på nätet och jag ville inte ha någon som såg ut som en barndocka.
Så nu får ni försöka tänka er själva som the woman in the middle, ok?

Skön torsdag!

Lånad klippdocka 

  1. Susanna skriver:

    Älskar dina klädtips! De är precis min smak, varierande pris, konkreta och ja bra!
    har ungefär samma tankar som din väninna. Nu när jag börjat jobba på halvtid och maken är hemma med tjejerna ställer jag klockan en timma tidigare bara för att jag ska få duscha, sminka mig, välja kläder och ta en tyst kaffe innan jag drar till kontoret:). Efter ett år hemma är detta underbart! Har ju också ett uppdämt behov av shopping märker jag hehe. Kram du är fab!

    1. TACK Susanna! Jag blir så extremt glad av kommentarerna jag får från er alla! De gör att det känns extra kul att skriva och lägga ner lite extra tid på att leta efter saker. Och jag vet att det inte alltid är lätt att få ihop kassan med inköp till sig själv och barnen, så jag försöker variera mig på priserna. Jag har tex inte råd med dyra märkeskläder, men jag tycker det finns så mycket fint utöver det som är precis lika godtagbart som något mycket dyrare.
      Jag vet känslan du har nu, jag längtar också lite dit, men först längtar jag efter att få må bra och sedan efter att den här ”kicker’n” ska komma ut, vilket känns inte allt för långt bort nu! Kram tillbaka! G

Comments are closed.

LOADING..