Linslusarnas morgon.

 

 

 

Ibland är det inte helt lätt att få till det här med fotografering, speciellt som det är fler i familjen som vill vara med, vi får tacka för att Fredrik inte ville vara med han också…

De här två linslusarna tycker förmodligen att det är en smula larvigt med en mamma som står framför en spegel i en trång hall och försöker få till någon typ av vettig och mindre suddig bild, man får vara nöjd med det lilla…

Lördag och det står byggmöte, köksflukt och 3-årskalas på agendan. Jag gillar egentligen inte att ha en massa saker inbokade på helgerna, och jag har blivit så mycket mer asocial sedan vi kom ner till Höganäs – Fredrik är borta så mycket i veckorna att man känner att man bara vill ha långa, lata och oplanerade helger, men samtidigt är det skoj när det händer lite, och sedan att få komma hem och krascha i soffan uppskattas då ännu mer – dock saknar jag en god biff, ”bea” och ett glas rött med tända ljus när barnen somnat. Biffen och bea;n går inte ner numera och det röda får vänta några månader till.

Om någon undrar hur det går med grönsaksdrinken så går det faktiskt finfint, och det säger jag nu inte bara för att det ska låta bra här, utan för att efter 2 veckors intag är jag nu ”hooked”. Japp. jag känner mig mer kompakt eller solid på något underligt sätt, svårt att förklara, ni får testa själva, receptet finns här.

Det finns ju en ”regel” som säger att man inte ska använda ränder på bredden om man inte vill se bredare ut, men jag tycker man ska klä sig i sånt man gillar och om man känner sig fin, så tror jag man utstrålar det också, så välj saker du tycker om och fundera kanske istället på vad du sätter till, och kanske kan du på så sätt väga av/upp något annat.

I det här fallet är det en gammal tröja från Filippa K som JAG KAN DRA NER ÖVER MAGEN för att den räcker till, som fått baggy byxor till och grövre stövlar med en lite högre klack – baggy byxor för att jag inte vill ha något som sitter åt eller skaver någonstans nu och klack för att komma upp lite. Och någonstans – om jag jag känner mig bekväm så tycker jag att det är det enda som av vikt. För mig. Sen får ju andra tycka vad man vill, det är ju det som är lite av grejen med mode, styling och sättet att klä sig – vore ju skittrist om alla tyckte samma.

Nu skall vi packa ihop oss, det tar tid för alla är spretiga på sina sätt och ibland känns det som vi är det där lätt paniska gänget i ”Vi hade i alla fall tur med vädret”, när de slutligen kommer iväg.

Skön lördag!

 

 

  1. ofie skriver:

    Håller med dig avseende det randiga – det gör mig större om de ligger på fel håll men när jag ser dig så kanske jag måste tänka om. Lite haha. På dig ser det jättefint ut – men allt klär ju en skönhet. Du ser jättefräsch ut! Ha en skön söndag.

    1. Tack söta du! Vad jag menar är att man inte ska vara rädda att tänja på gränser och testa annorlunda lösningar – och speciellt om man gillar något.
      Skön måndag!

    1. En skönhet, man tackar! DU är alldeles för snäll jämt men jag SUGER I MIG ORDENTLIGT!

Comments are closed.

LOADING..