Stjärnklart.

Jag är så förtjust i just stjärnor, och tyvärr fler med mig, stjärnsjalarna har det senaste året exploderat och samtidigt som det kan kännas trist att ha något som alla andra också har – så struntar jag i det. Jag gillar stjärnor – basta.

Jag tycker det är så läckert vare sig de sitter på USA’s flagga, Ralph Laurens tröjor eller på mina sjalar.
Och extra lycklig är jag för denna nya i beige:t och vinrött. Jag har sen sedan tidigare i beige:t och grön, och varför ändra ett vinnande koncept och varför våga nåt annat  – jag är ju som ni vet, en rätt beige person.

Den tidigare är dock i ull och det har varit lite av ett gissel, då det blir i varmaste, ”kli:igaste” laget inomhus, så den här nya varianten i någon typ av viscose/ullblandning fungerar bättre. Ännu en trotjänare i garderoben.
Denna från Holy Moly 375:-

Här ser ni min och förra höstens grön/beiga sjal i ull från BeckSöndergaard som jag använt praktiskt taget varje dag.
Här satt till samma tröja från Second Female, också förra säsongen, samma svarta tajta byxor H&M och grova stövlar  – alternerad med skinnpaj och Busnelkappa, båda på auktion på Tradera och fynd i mohair från Myrorna, som jag sydde om för att passa mig och slutligen med skinnblus och byxor i ull från Filippa K och svarta klassiska mockapumps med stilettklack från H&M.

Och ännu en skön söndag till alla!

 1. Landeri skriver:

  Fin sjal.Jo, så e de ju, jag diggar oxå stjärnor som så många andra & varför, som du säger avstå ngt som man trivs i.
  Det är som med allt annat man alltid gillat & som plötsligt drar över landet som en monster trend, man väntar på att den skall mojna, så man får fortsätta använda de saker man gillar, oavsett om de är trendiga el ej. Jag är & har alltid varit oerhört svag för folkloristiska mönster, lite inka inspirerat & tycker handarbetade detaljer kan vara otroligt vackra detaljer på ett plagg el en sjal.Dock, nu efter alla möjliga varianter i åratal- högt & lågt, spyr man ju tyvärr på det mer el mindre. Men jag bidar min tid, snart kan jag plocka fram mina vackert broderade sjalar från Öster igen & kommer alltid tycka det är vackert oavsett hysteriska trender. Och igen-din gröna parkas-så fin & klär dig så bra, så snygg till svart oxå ! Go-söndakväll!

  1. Jag älskar min gröna parkas och den är absolut grym. Och min sjal. Så de får stanna. Hur många andra som än har dem.
   Folklore är fint och speciellt om man bryter av det med något mer modernt, typ skinnjacka till en folkloresjal. Och det är ju det som ‘r tjusningen men klassiska plagg – de kommer igen och igen, så att göra sig av med dem är synd. Och de blir ju samtidigt moderna och nya varteftersom.
   Hoppas du får en fin måndag. Det tänker jag försöka att ha.

Comments are closed.

LOADING..