50 Shades of Grey – och förändringar…

Ånej, nu trodde ni vi skulle prata erotik! Tyvärr. Jag tyckte bara det var en passande rubrik på min gråmelerade mysdress. Sorry Guys. Ni får köpa  ”50 shades och grey” eller på svenska, ”50 nyanser av honom” – jag har inte läst den själv. Ännu. Men hör att den ska vara smaskig…

Nu talar vi grått. Vad tycker ni? Trist? mesigt? Tråkigt? Fegt? Main stream? Jag tycker nog all of the above – men också – enkelt, klassiskt, sobert, svalt, coolt, rockigt och faktiskt mestadels bara skitsnyggt.

Grått passar till alla färger, har ni reflekterat över det? Det går jättebra till hela färgskalan – svart, rött, beige, camel, jeans, blått, army, orange, rosa, vitt, gult, brunt, lila. Man kommer undan med allt man sätter till. Jag har någon sådan där vy i huvudet från något hotellrum i något glossigt magasin – inrett i svart, varmt gult och just, grått. Så galet snyggt! Jag funderar på något liknande till vårt nya sovrum.

Framöver kommer jag att förutom kläder också att plocka in mer inredning, som också är ett av mina stora intressen – och vad det lider mer och mer från vårt ”nya” hus och våra val till det. Och hoppas på att Ni kommer att gilla att läsa om det också.

Jag har svällt rejält sista dagarna och nu är det inte mycket som jag tycker är bekvämt, så det letas desperat efter ”större” av allt – och jag blir bara mer desperat och uppgivet gråtfärdig när jag besöker en butik med mammakläder. Herregud. Så har jag givit upp det och stökar nu runt bland Fredriks munktröjor men tyvärr är det oftast inte rätt längd på dessa. Och även utan att vara gravid vill jag numera gärna ha lite längre toppar som går att dra ner.

Som svällande skippar man gladeligen ”mag-glipan”, och jag är så glad för min mamma-mys-dress från P.o.P och så ledsen över att de övergav att fortsätta göra kläder för gravida kvinnor när det var så bra. Speciellt i jämförelse med andra kedjors utbud.

Denna dress köpte jag faktiskt inte ens gravid, utan såg den på min väninnans lilla 2,5-åring och fick då informationen om att de gjort den för vuxna och hittade den dessutom på rean. Jag kommer använda den så länge den håller. Kvaliteten är outstanding.

En annan GREY är Everly Grey – och hon gör kläder för gravida, dock i USA, men finns att beställa på nätet. Hon delar upp varianterna i Career, dressy och casual – beroende på vad man behöver. Kolla in hennes sida och tänk också utanför boxen. Man kan använda kläder för gravida eller storvuxna även om man är varken eller. Huvudsaken är att man gillar plagget, eller hur?

Tisdagen spenderas med frukost hos mina fina föräldrar, kaffe med väninna och förhoppningsvis en vända på Citygross – och nej, jag kommer att slira runt i dessa. Jag kommer att ha PLATTA, FOTRÄTA och SKÖNA SKOR  på  mig!
Här kommer dessutom 4 nyanser av mitt leende. SMILE, det är tisdag!

 

Mysdress P.o.P, stövletter Mango, Fredriks halsduk i kashmir, Afgan(fusk)pälsväst Bik Bok

 

T-shirt’s och klänningar – Everly Grey – men tänk dig plaggen utan mage också.

 1. Grått är flott! Älskar att bryta av min svarta outfits på vintern med något grått!

 2. Jenny skriver:

  Jag gillar grått! Och din blogg:)
  Och en mkt snygg blivande mamma är du! Snyggt gravid!

  1. Tack snälla du, jätteroligt med nya läsare och kommentarer. Och visst är grått snyggt, det blev mysdressen idag också.fast med håret i ostyrig tofs och inte inte en gnutta färg över huvudtaget, idag ska det bara krypas upp i soffan och mysas. Och tack för den fina komplimangen, man känner sig allt annat än snygg, men som jag svarade till någon tidigare – jag suger i mig som en svamp.

 3. Sofie skriver:

  Hej
  Hej Gabriella!
  Finns stövletterna från Mango nu eller är de ”gamla”?
  Jättemycket fint. Gillar också grått och som du skriver – går att kombinera med så många andra färger och alltid fräscht med vitt.

  1. Sofie,
   de är från förra säsongen hos mango, jag såg dem i butiken men de fanns inte i min storlek, så jag har haft koll på Tradera och budade hem dem. Jättefina!

 4. Vad Kul! Om det blir lite inredning här oxå. Grått är flott kan man väl säga det oxå, älskar gråmelange sweatshirts & tischor, den var ju ursnygg från P.o.p. Finns inget som kan klä ner (på ett positivt sätt) el ”jämna ut” en outfit snyggare än en gråmelange tröja tycker jag. Go tisdagkväll!

 5. Malin skriver:

  Grått är min favoritfärg!! Tack förresten för en jättebra blogg med många bra tips, inspirationsbilder och inblick i småbarnsvärlden som jag så väl känner till då jag har två egna huliganer;)! Ha det bra!:)

  1. Hej malin! Vad roligt med ny bekantskap och tack! Varje läsare, varje kommentar och varje person som hör av sig gör mig LIKA glad!Och också över att bilderna inspirerar dig och bidrar. Hoppas du stannar! Gabriella

Comments are closed.

LOADING..