Here I go again…

 

 

 

on my ownWhitesnake, vilka killar, va? Mina stora favoriter på sent 80-tal. Många minnen från tonårsåren på Lidingös fritidsgårdar och fredagshänget på Ropsten. Pappa var dock inte lika glad när han var tvungen att hämta mig och bästisen där sena kvällar.

” – Vaddå? Vi hängde ju med det coola gänget”. Ännu mindre glada var mina föräldrar när jag och samma bästis kom hem i polisbil då och då, för att hennes mamma, som var coolaste polischefen i Stockholm, plockat upp oss på fester där vi inte skulle vara. Jag hoppas på att mina söner kommer att bli dataspelande hemmakatter…

Men nu var det vår morgondrink jag refererade till när jag sa: Here I go again. Jag kör i allt i mixerkannan kvällen innan, så är det bara för den som är först uppe, (aldrig jag numera), att dra igång den. Vi harvar på, och faktiskt ca 3 veckor senare: I like & I need it.

Självklart beroende på vad den som gjort den överdoserat på. Det är godast när hallonen får ta över, och inte sellerin…

Jag känner mig som en stor vaggande luftballong och vetskapen om att det nu bara är 9 veckor kvar gör att det känns uthärdligt även om den senaste veckan varit extremt jobbig och jag har fått ställa in det mesta jag hade hoppats på att kunna göra.

Att vi dessutom skall ta oss med flyg till Stockholm nästa helg, för middag på stan och behövd hotellövernattning, förmodligen den sista på väldigt, VÄLDIGT länge, känns nästan skrattretande – jag hoppas de har rullstol på Arlanda som jag kan skjutas fram i…

Det blåser kalla vindar nu och jag tittar efter LÅNGA SKÖNA ROCKAR att svepa in mig i. Jag har fallit för den här väldigt vackra  – och självklart dyra – från Dagmar, ”Mariel”. Jag har hittat min på Butik L här i Höganäs, där de har fantastiskt fina saker.

Men jag skulle nog se ut som Spökplumpen i den just nu, så jag får vänta – men vacker är den. Och lite förälskad är jag även i fuskpälsvarianten från Nümph ”Bianca” – och i den skulle grannarna förmodligen förväxla mig med en tjock, framåtlutad panda – men allvarligt – vem skulle inte vilja krypa in i den med luddiga, mjuka och varma stövlar till?

Tycker även att dessa är fina, Vero Modas skulle jag sätta väldigt långa, korviga handskar till, TOY G, ZALANDOS egna kollektion, från Diesel, Twenty8Twelve, Selected Femme med någon typ av Mohairkänsla som jag gillar, då det inte känns så uppklätt.

 

 


 1. Åsa S skriver:

  Tack, hittade receptet. Nu börjar mitt nya liv (igen).

  1. Ge det minst 3 månader, men efter 3 veckor känner jag märkbar skillnad. Förbered kvällen innan så blir det inte jobb på morgonen.

 2. Åsa S skriver:

  Gabriella, vad har du i din ”gröna drink”? Skulle behöva en energikick, gärna med hallon…..

  1. Åsa, den ÄR faktiskt fantastisk! Läs om Per Båtelson i DI’s arkiv på nätet, och om hans gröna drink! Receptet ligger på min blogg, sök på inlägg ”grön drink-drickandes gamnacke” så ligger receptet där eller hör av dig igen, så kan jag maila det annars! Gab

 3. Mallan skriver:

  Haha, sköna minnen vännen! Med en 12-åring (värsta tweenin) i huset nu borde även jag ha blivit polis. Siktar på att nattvandra typ jämt så hon aldrig vill vara ute… Annars får jag ju skicka syrran på henne….. Har redan insett att hon inte kommer bli ngn dataspelande hemmakatt tyvärr… kram

  1. Bara de inte blir hälften av vad vi var! då kommer jag aldrig att sova lugnt! God, på så sätt är jag glad att det bara blir pojkar…

   Låna en av syrrans uniformer och börja vandra! Hörs snart! Puss❤❤❤❤

Comments are closed.

LOADING..