Tit’s & ass.

 

 

Så här känner jag mig. Och även om självbilden kanske är en smula skev just nu så känns det bara som om det är byst, mage och rumpa var jag än vänder mig. Ska jag plocka ur diskmaskinen så är rumpa eller mage i vägen, öppnar Fredrik kylskåpsdörren är jag fastkilad däremellan och kommer inte loss, ska jag hjälpa barnen på med skorna får jag häva mig ner på hallgolvet, böja sig är ”out of the question” – för antingen så kräks jag eller så känns det som om babyn fastnar någonstans under sportbh:n…

Helgen har varit lugn och tyvärr satte ovan nämnda konvulsioner stopp för härlig tjejmiddag i fredags och andra önskade utsvävningar resten av helgen också. Jag har istället läst badrum, klinker, kakel och golvkataloger. Jag inser att det nu bara är att parkera mig någonstans framöver och är mycket tacksam för föräldrars och väninnornas soffor. Min egen hyrda känns redan trist.

Där spenderade jag söndagen, make i Stockholm på killhäng, och jag hade också killhäng, fast med yngre upplagor. Jag dirigerade det mesta från soffan och vi hade en jättemysig dag med sällskap av Peter Pan, pepparkakor och flygplanböcker och en och annan YouTube flygplansfilm.

Nu plöjer jag nätet efter bekväma och sköna, sköna mjuka kläder – jag vill ju gärna att de ska vara fina också. Den varan finns det inte alltför mycket av. Jag hamnade tex här, Popupshop, under woman, och tycker det var så mycket fint. Och det ser väldigt skönt ut.

Materialen ser alldeles underbara ut och det här är sådant jag kan tänka mig att bara hasa runt här hemma i fram till december, och även senare, och de längre klänningarna kan jag se mig själv i med flipflops och även med klackar till sommaren.

OnePiece:en/jumpsuiten kan jag tänka mig i flera olika outfit’s både till fest och hemmamys och med annat linne under. Och de helljuvliga tröjorna funkar till allt, den långärmade är dessutom väldigt vacker och sensuellt sexig – i sin enkelhet.

Så det var dagens tips för er, som jag, som är hemmakatter, men vill känna er snygga, bekväma och vackra ändå. Nu tar jag en badrumskatalog till, lägger upp de svullna elefantfötterna på soffkanten och sipp grönt te till – japp, undrar om man skulle börja med Suduko?

Skön måndag!

 

 

Dessutom ramlade jag ju på dessa urgulliga saker för mindre människor på babyshop

 

  1. En smula skev, hahahaha, det brukar jag få höra, du slår mig i hästlängder ;)!!!

    1. Ha,ha, spanat på dig på din blogg och vi är nog ”möjligens” aningen skeva, va!? Mycket intressant blogg, och knäckebrödet ska jag baka snarast, kanske kan hålla mina kräkningar i schack sista tiden! Tack för att du lämnade kommentar hos mig!

Comments are closed.

LOADING..