Darling…

 

 

… så kallade den söta sjuksköterskan mig idag, när jag släpade mig in på Obstetrikavdelningen, för vilken gång i ordning har jag ingen aning om, för nya tester – och fick åka därifrån utan några direkta svar ännu en gång – med ny remiss och ny tid. Vi kan säga så här – det kommer att vara en sådan ljuvlig känsla att slippa se Helsingborgs Sjukhus på ett tag – no offense – men jag är hellre hemma.

Darling, har jag också en väninna som kallar mig. En annan kallar mig Honung. Jag tycker om båda. Och mina darlings, de är mina tre män, snart fyra. Snacka om att vi skulle bli paffa om det kom ut en tjej – man har ju tagit fel förut. Då får vi bara hoppas att hon kommer att gilla att ha ett landat stridsplan á la Top Gun på sin fondvägg.

DARLINGS kallar också den danska designern, (och min klädidol), Marlene Birger sina plagg, de där plaggen som är tidlösa och kommer att funka livet ut – det är det man sätter till dem som man får förnya med grace och ålder.

Jag har införskaffat dessa pösiga varianter av skinnbyxor, (mina dock från Topshop, och via Tradera och kemtvätt), och efter jul kommer jag sätta dem till rockig t-shirt eller sidenblus  – och när jag är 60 hoppas jag på att jag kommer i samma byxor, men väljer då kanske en klassisk vit skjorta eller jumper/koftset och pärlor.

Who knows, förresten, jag kanske ser ut som Vivienne Westwood när jag blir äldre och då skippar jag nog jumperset:et…

 

Här är mina favoriter bland hennes darlings;

 

Och sen, den där klänningen, den vill jag ha, (eller variant på) till nyår – spelar ingen roll om jag inte blir bjuden till nåt, jag kan svassa runt här i vårt hyrda furuhus ändå med färgglada mattor – den döljer en”post-gravid” mage alldeles utomordentligt. Och behändiga fickor fixar napparna. Bra, va?

Nu ska vi äta nybakad rulltårta och dricka O’boy – inte det sockersnålaste alternativet – men ibland kan en tisdag kännas som en lyxig lördag, som idag – fortsatt skön!

 

 

 

  1. Oh-vad vacker klänningen är! Ääälskar den blå (midnattsblå=xtra passande på nyår ju;) färgen. Flott så det förslår. Har sagt det förut, men det tål att sägas igen, danskarna alltså, de kan det här med design. Ha, ha, skulle vilja se era miner OM det skulle komma ut en tjej helt otippat:) Ha en fortsatt skön vecka.

    1. Ha, ha, ja, tänk, vad paff jag skulle bli! Men å andra sidan, jag skulle få gå i spinn på ROSA!
      Jag är barnsligt förtjust i just den siluetten klänningen ger. Och färgen är underbar! Skön kväll till dig!

Comments are closed.

LOADING..