Vardagsglamour?

 

 

NOT! There’s no one here anyway. Den är som bortflugen här. Höganäs har hög avsaknad på den för ögonblicket.

Här hasas det barfota runt i myskläder, jag tar det närmaste plagget jag hittar, och bara de med resår i. Gummibands-tricket för gravida som vill ha sin gamla jeans har jag för länge sedan förkastat, någonstans i graviditet nummer 2.

Det slutar ändå med att mina byxor hasat ner och sitter som sämre variant av ”Gällivarehäng” på halva rumpan, så nej – resår är min melodi. Och gärna breda. Gud, så enormt tråkigt det låter, som en gammal tjatig tant som varit på Sibyllegatans alternativt Rörstrandsgatans trikåbutik där de säljer ”utmärkt flanell”…

Och att jag förhoppningsvis skall ut och frottéra mig runt Stureplan på lördag känns märkligt, mycket märkligt. I vaddå? Resårbralla? Fotvänliga skossor? Töjbar tröja? Skulle inte tro det, va?

Men idag, en vacker höstkrispig onsdag som denna – blev det definitivt resår/Gällivare/töjbart och allt annat tänkbart bekvämt. Nja, förresten, min skinnpaj börjar smita lite för obekvämt runt överarmarna. Men jag klämmer i dem någon vecka till innan dunjacka och parkas åker på.

I den här ”Glamourkåken” skall det idag tvättas, strykas skjortor, (japp, jag curlar på den – å andra sidan har jag aldrig tvättat min bil – fair trade), bäddas och byggas hemsida – och sedan blir det hamburgare till middag, hemgjorda, så vi kan i alla fall vara ”halv-glammiga” och låtsas att vi är på Hard Rock.

Och sen, det bästa, bästa av allt – ”hemma-hos-besök” hos min ”McDreamy” – Dolph!
Fattar Ni att jag som 17-åring stod i kö på Hamngatan för att få autograf och kram? Inga hard feelings i det Ivansson:ska hemmet, Fredde är lika förtjust i honom, (eller hans 15 minuters träning – kanske skall tilläggas).

Så ikväll kanske får jag se lite sliskig U.S.-glamour då? I wish! Nu tar jag min glammiga leverpastejmacka och dyker in i strykberget – skön onsdag!

 

 

 Idag blev det tröja Line of Oslo, resår-harems-byxa H&M, Minnetonkas, skinnpaj H&M och stjärnsjal.
Här är fina resårbyxor jag hittat, och tänk på att ett par klackar eller högre stövlar går jättebra att sätta till för att lyfta byxan.

MARLENE BIRGER i Ull, ZARA, mörkblå Haremsbyxa, MANGO i läder

MANGO Stickade, H&M gubbiga, FILIPPA K stickade sweat’s

ALLA FUNKAR FINT PÅ, ÖVER och UNDER ALLA TYPER AV MAGAR!

 1. Marie skriver:

  Du nu menade Dolph i Carina Berg flyttar in eller?Jag och min kära särbo har lite samma sak här hemma. Sylvester är mitt ögongodis och Beyonce min mans:)
  Men i slutändan vet man ändå hur underbart ens liv är med just sin man, så då kurar man ihop sig i soffan framför kakelugnen med en varm filt. Kanske lite Rambo på tv och lite Singel girls från stereon hehe….

  1. Precis, och jag gillar Carina Berg också!

 2. Karin skriver:

  Du tjejen, var kan jag hitta stjärnsjalen här i stan?
  Kram

  1. Ingen aning, men du ringer eller mailar Holy Moly så skickar de med all säkerhet den! Jag älskar mina, använder dem konstant!

Comments are closed.

LOADING..