My tip of the day.

 

Men åh, snacka om besvikelse när jag insåg att jag tagit fel datum på ”Berg flyttar in” – den här gången hos Dolph, den 17 oktober skulle det ju vara. Och ”Bonde söker fru” såg jag för första gången igår – vill tilläggas att jag satt bakom ”skämskudde” – vad är det med det där att jag inte kan se på andra människor, som jag tycker gör bort sig – utan att skämmas eller tycka att det är pinsamt för deras skull? Det är ju deras sak vad de vill säga och göra – varför skäms jag?

Jag har alltid varit så, min syster fick ropa när sekvenser på TV var över för att jag inte kunde kolla utan var tvungen att lämna rummet. Jag är alltid sjukt snabb på att erbjuda mig att fixa kvällste när de dyker upp, de där situationerna.

Jobbigt kan det också vara när man inte är bekväm med någon kroppsdel och vill kunna dölja den men trots det inte se ut som ett tält – några har sin bakdel, några överarmar, några putande mage och några lyckliga är bara nöjda med det som är. Och de kan ju använda sig av alla nedan plagg då.

Vad jag menar är, tex om man nu vill dölja bakdel men ändå tycker att man har snygga lår och ben, och vill framhäva dem, så är det ju inte optimalt att sätta på sig en tunika ner till knäna både fram och bak. Kanske vill man dessutom markera sin midja med kort insvängd kavaj.

Här är några som jag tycker är både fina, praktiska, rockiga och coola – kanske något kan falla någon i smaken.
Så from me to you –My tip of the day!

För de som vill dölja bakdel eller inte vill fokusera just på den. Den här kan du även sätta en figursydd KORT kavaj ovanpå för att markera smalare midja – H&M. Den här döljer både bak och mage H&M. Denna sätter fokus på annat än stor byst och mage, La Redoute.

Den här fokuserar och markerar axlar och breddar dem, perfekt för axelvaddar om du vill bygga på smala axlar, MANGO. Påklädd men transparent avklädd, tacksam för en snygg BH, MANGO. Visar axlar, armar och markerar din midja men du kan ändå slippa att hålla in magen, ZARA.

Fokus på ett snyggt dekolletage och döljer bakdel, som en tunnare smokingkavaj ZARA. Sober och påklädd, men ändå elegant och sexig och tar fokus från mage, ZARA. Här kan du visa och markera en snygg bakdel och ta bort fokus från dina överarmar och mage, LINDEX.

 1. Sofie skriver:

  Tack för alla dess fantastiska tips när man vill dölja något – för de flesta av oss vill ju det….
  Alla också till ok priser kan jag tänka mig med tanke på i vilka affärer de finns.
  Jag hade aldrig hittat dem i de affärerna.
  Nu ska det ut och spanas och shoppas.

 2. Malin skriver:

  Hahaha jag är precis likadan med skämskudde!! Sitter bara och ylar ibland:) Tack för topp-tips! Jag gillar tight nertill och typ oversize upptill. Försöker klä mig annorlunda men återkommer alltid till tight och oftast svarta byxor med linne&stor cardigan eller ”luftig” topp/grövre klänning! Förresten.. Är ute efter en brun skinnväska modell större med axelrem som jag vill ha till min nya mörkblå ullkappa från BZR.. Nåt tips?:) Trevlig Helg!!

Comments are closed.

LOADING..