Stockholmsweekend.

 

 

 

Ja, så här ser det ut i mitt sovrum, när jag ska packa. EN ENDA RÖRA – och den här röran är dock arrangerad för att  jag skulle kunna ta bilder och visa er.

Och nej, jag har normalt inte rosor i min säng, men det blev finare bilder med dem i och jag tyckte det var lite för mycket svart och vitt bland mina klädval, så jag slängde dit lite rosa. Vad ska tas med och vad får stanna?

Middag med svärföräldrar, lunch, drink och middag – Sturehof, Lydmar och Niklas med fina vänner. Och jag ser så mycket fram emot att ses så jag hoppas att det blir av och att jag inte behöver stanna på rummet – å andra sidan, om vi ska vara överpositiva – jag kommer kräkas flott!

Jag har bara med mig 1/3 av min garderob till vårt hyrhus, för resten kommer det dröja länge innan jag kommer att komma i och använda igen, så det fick packas och stuvas undan, kanske tills nästa vår, eller höst. det här är min sista mammaledighet och här ska det njutas in i det sista. Och inte viktstressas.

Det ska snusas, gosas och mysas med ålder 0, 2 och 5 – de äldre är dessutom hemma måndagar och fredagar och på förskolan med kompisar endast 15 timmar, så här gäller det att ha en arsenal av saker att göra… Och framöver ska det dessutom njutas i ett hus precis anpassat för alla oss. Jag kommer aldrig att vilja åka hemifrån.

Men först ska vi alltså till Stockholm, jag har varit och hämtat intyg för att få flyga och idag skall det packas, för tre personer som vanligt – för den fjärde i vår familj kommer inslirandes 5 minuter innan vi skall åka, lägger ner några prydligt vikta fina tröjor och skjortor i sin fina weekendbag och slänger upp sina nycklar i luften och säger:

” – Då drar vi då!”

Så det gör vi. Jag återkommer under helgen med vad som ur detta kaos fick följa med… Skön fredag!

  1. Mia skriver:

    Vi har aldrig bott i Stockholm men åker ofta dit för en weekend hela familjen. Ibland för att hälsa på släktingar och goda vänner men oftast bara för att smyga in i anonymiteten. Guld värt när man som vi bor i en småstad. Ha en underbar helg. Kram

Comments are closed.

LOADING..