Den närmaste tiden.

 

De av Er som följt mig vet att det har varit skakigt senaste tiden och att jag inte mår bra. Så därför väljer jag bort allt annat för en tid nu och fokuserar på mig, kommande babyn och mina småkillar hemma.

Gabriella

 1. M skriver:

  Jag är nyss hemkommen från en underbart inspirerande kurs i terapeutisk gravidmassage. Önskar att du fått prova på det. Så varmt välgörande för den gravida kvinnan! Ta hand om bara dig och din familj nu inför det lilla livet som kommer snart.. KRAM

 2. Marie skriver:

  Njut och ta det lungt. Hoppas du inte missade Dolphan igår på tv. Där fick man en halvtimmes distraktion från livet och lite ögongodis :) Kram

 3. Det är viktigt att lyssna på vad kroppen försöker säga. Hoppas du får mår bra och att ni får en fin och lugn tid framåt.
  Lova att du berättar hur det går med kommande bebis, bara!
  Kram V

 4. ulle skriver:

  Helt rätt beslut för dig och din familj, Du behöver prioritera familj nu och fokusera på det som ligger framför. Tråkigt för oss andra bara! Vi väntar på att du kommer tillbaka så småningom med massa energi. Guds välsignelse önskar jag Dig.

 5. Emm skriver:

  Lycka till och japp, instämmer helt med föregående inlägg att jag ser fram emot att du kommer igen när du har tid och lust. Gillar verkligen dina stiltips!
  Darling G, welcome back anytime!
  Håll-ut-och-kämpa-på-kramar

Comments are closed.

LOADING..