Det ar Godkveld Norge TV2 som vill ha med mig igen

 

Kara vanner,

Det var sa kul att bli tillfrågad igen att vara med i God Kveld Norge som ar ett av mina norska favoritprogram. Om ni googlar God Kveld Norge – Gunilla Persson kommer mina tidigare inslag fram (ar värdelös pa länkar).

Naval, det var Magnus Sundholm och Kjersti Flaa som kom hit for att filma och intervjua mig om Farmen Kjendis (den har premiär i januari) dating och om mamma. En härlig tjej som heter Nora Doench

IMG_3745_Facetune_19-11-2019-19-43-20
IMG_3745_Facetune_19-11-2019-19-43-20

gjorde min make up, vilket hon aven var anställd till att gora for introduktionen av mig for Farmen Kjendis. Sa har sag hennes smink och frisyr ut da.

7483EE61-7C67-4836-8B2C-118E9D1BFEC9

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

IMG_4830_Facetune_23-04-2019-01-48-03

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Magnus kanner jag och har varit kompis med sedan manga ar tillbaka och det ar alltid lika roligt att träffa honom och nu med sin proffsiga norska journalist flickvan Kjersti Flaa.

096a0433
AfterlightImage

Jag pratade en hel del om Farmen Kjendis och hur det var att gora något sa komplett annorlunda an vad jag tidigare har gjort. Har ar några pressbilder som vi tog innan vi åkte ut till Farmen. De ar tagna av underbara presschefen Alex Iversen men först visar jag ett foto pa mig dagen innan jag skulle ut till Farmen da jag lärde kanna vinnaren av 2019 Farmen Kjendis – Tiril Sjastad Christansen – superduktig tjej!!!

331EA126-2E13-454B-8EE8-791EAB9B74A8

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

096a0433

IMG_5960_Facetune_23-05-2019-01-26-16

096a0413

Jag kan tyvärr inte berätta sa mycket om Farmen och hur det vara att leva dar men den mest viktiga och älskade varelsen for mig var sjalvdopta Gulligull, den lilla hundvalpen som dyrkade mig lika högt som Scooby Boy och som följde mig överallt och sov bredvid mig pa golvet. Vad jag saknar lilla Gulligull och hoppas av hela mitt hjärta att jag ska fa kunna träffa henne snart igen.

IMG_5973_Facetune_27-05-2019-01-08-45

Magnus och Kjersti och jag talade aven om dating vilket ar ett hett ämne for mig och jag

AfterlightImage

har mycket pa gang vad galler den saken… Har ar några bilder tagna i mitt sovrum da vi pratade om det och hade minst sagt jätteroligt…

IMG_3861_Facetune_20-11-2019-23-45-59

Den största anledningen till att jag sag fram emot att gora inspelningen var att God Kveld Norge ville ha med min älskade mamma i programmet. Jag alskar nar mamma ar med i Tv och jag vill sa gärna prata om och med henne. Det har inslaget kommer att bli sa fint och val vart att se. Jag haller er informerade nar det sands…

Jag struntar i dubbelhakan som blir nar man vinklar huvudet som jag gör pa den har bilden. Jag tycker den ar magisk…

IMG_3768

IMG_3777_Facetune_20-11-2019-00-23-07

AfterlightImage

Skot nu om er och skot om varandra och sa önskar jag er allt gott och underbart under himlen.

Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Fina minnen

 

Karaste vanner,

0V8A8261
IMG_1226

Den har bilderna ar från min 40-ars dag (jag önskar) – nyårsafton 2018. Känns konstigt att det snart ar dags for jul och nyar med en ny födelsedag. Jag tycker att det har aret verkligen har flugit iväg.img_1283

IMG_1264

IMG_1357

Forlat att jag inte har skrivit pa ett tag. Jag har varit mycket upptagen med att skriva min bok och med alla husliga sysslor, med mamma som kräver sa mycket vard, med Erika och djuren. Ibland måste  man nog fly allt for att kunna fullfölja en bok. Jag skrev en bok i min ungdom kallad Haxdansen som fortfarande haller mattet. Har faktiskt lust att borja redigera den sa den blir bättre och att fa den utgiven också. Det ar anda lättare att skriva fiction, som den var, an en sjalvbiografi dar man måste fa distans till sig sjalv for att alstret ska bli bra.

Pa nittio-talet skrev jag två filmmanuskript som jag har gjort scener ifrån – Hidden Agendas och Translucent. Jag ser verkligen fram emot den dag da manuskripten blir till film. Jag har tänkt att bada skulle faktiskt passa till tv serier bara jag sätter mig ned och skriver om dem. Vore kul att lara kanna fler svenskar i branschen. Skriv gärna till min e-mail – gillaswede@aol.com… De har stillbilderna ar tagna från den film jag spelade in med den fenomenala och mycket skickliga Oskar vinnaren Sven Nykvist.

Vi hors och kanske ses snart igen,

Varmaste hälsningar,

Gunilla

IMG_0217
IMG_0218

  1. Så fina bilder och så klart kan det bli en film allt du rör vid blir ju bra you are the star of that show… 😊 man ska aldrig ge upp något. Jag hoppas du erika mor och djuren mår bra. Året har bara flygit i väg och allt gått så fort.. det bästa va min utredning här och får nu vård och operationer. Jag har alltid varit kille. Och att få följa dig det var ej planerat att falla för dej du är helt underbar.. om du behöver nån back ap så finns jag här…love zack🙏🙏❣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

En bobcat, Lynx rufus satt i min tradgard pa blanka formiddagen

 

Karaste vanner,

Mycket far man vara med om nar vi bor som vi gör har i djungeln, fastan det ar ju i alla fall ett tatt befolkat område. Detta var ytterst osannolikt och jag vet inte vad som hander med naturen… Mitt pa blanka formiddagen satt en statyliknande jattekatt, en Lynx rufus, en otroligt vacker bobcat och stirrade framfor sig, den satt alldeles intill en av mina parisiska lampor pa gräsmattan narmast koket. Jag stod i hallen och tittade ut.

Första tanken var – Har någon satt en staty i var trädgård? Jag trodde verkligen inte mina ögon.

Sedan rörde den pa huvudet men motte fortfarande inte min blick, den sag mig inte. – Jag måste ned i sovrummet tänkte jag och hämta telefonen eller min Canon kamera. Fasen att jag inte hade telefonen i handen som jag oftast har nuförtiden. Jag måste ha en bild pa katten, men sa tänkte jag om. Jag var rädd att den skulle vara försvunnen nar jag kom tillbaka och jag ville ju försäkra mig om att den gick ut från egendomen.

Plötsligt reste den pa sig och började sa sakteliga men med mycket smidiga steg ta sig upp pa berget och sedan stannade den och borjade ga i riktning mot trappan. Da gick jag ut och började klappa hart i händerna for att den skulle ta sig ut, vilket den var smart nog att fatta,  den vande igen och började ga med mer hastiga steg mot öppningen i staketet som jag NU MASTE FA LAGAD.

Har vid lampan satt bobkatten… Denna erfarenhet gör att jag kommer att vara ytterst noga med att vilda djur inte tar

0V8A9107
Scooby och det ar med rädsla som jag nu tar med honom ut och absolut inte i mörkret. Da far han hellre kissa och bajsa inne an att han kan bli tagen av bade bobkatter och cayotes. Fyra vilda djur pa var tomt pa mindre an en vecka!! Jag tror de känner lukten av Scooby och av vara vildkaniner. Vad tror ni?

Har ni några rad vad galler detta? Ni kan skriva antingen har eller om ni följer mig pa Instagram,  thegunilla heter jag dar.

Har gick vilddjuret från lampan, uppför berget och slutligen ut genom öppningen som ni ser i staketet.

0V8A9108

Varmaste hälsningar från en uppskakad,

Gunilla

  1. Om det skulle gå sätta nåt el stängsel runt vore det bästa men du har ganska stor tomt😘 skulle kunna kapa av tomten inne och sätta hönsnät så scooby få springa fritt. El har man här på vissa gårdar för hästar där kan ingen då komma in. Vet ej om det går. Men kolla med nån. Eller högt nät runt men då ser det förmodligen ut som en fängelse och då är det risk att det biter sönder nätet. Försök ta ut scooby innan det blir mörkt å spring med han då blir han trött.. 😘😘 må gott vackra du kram zack😘😘😘😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..