Nu är jag hemma från Norge

Käraste vänner,

Jag vill dela med mig lite bilder från min snabbresa till Norge.

Det här är från Godmorgon Norge.

Bilden visar min Valentine. Jag valde Swein, charter Swein som han kallas for pa God Morgon Norge som gav mig tre alternativ till en dejt pa Våghals restaurangen som var förstklassig. Hela kvällen filmades.

Jag kom precis hem från Oslo, och jag är vimmelkantig av all jet lag, men jag känner mig mycket glad och nöjd.
Resan början redan så tidigt som i onsdags och nu är jag hemma. Vi talar om 3 dagar i Oslo.

Det är ju tur att man pratar franska, för jag var tvungen att mellanlanda i Paris för att det inte längre finns direktflyg med Norwegian till Oslo eller Stockholm.

Det är förvånansvärt hur få människor som jobbar på Charles de Gaulle AirPort som talar engelska.

Fransmännen är ju kända för att vara lite arroganta ibland, och kan verka lite elaka så då hjälper det att man kan skälla på franska. Då får man genast mer respekt!

Jag är mer än död än levande nu, eftersom jag inte sov natten innan jag skulle resa pga att vi var oroliga för att Scooby hade ätit en bit chokladtårta. Men det visade sig, genom min goda vän Sofie Prydz (Hollywoodfru) att det inte var någon fara eftersom han inte hade ätit så mycket. Men sömnlös var jag i många timmar iallafall och efter ungefär två timmars sömn sa jag adjö till Grand hotell i Oslo.

Lise från Strix och jag på Grand hotell.

Jag satt med ögonen stängda i taxin fastän jag pratade med presschefen som följde med mig till flygplatsen, och det var jag tacksam för eftersom det är så komplicerat att checka in i Oslo.

Omringad av fans igen på flygplatsen, så ställde jag upp på fotografier fastän jag såg ut som en spökliknande gestalt.

Vad roligt jag har haft i Oslo.

Jag har gjort Senkveld i Norge,

Godmorgon Norge, Godkveld Norge,
och jag har gjort en pressdag med hela norska pressen och hade glädjen att träffa alla underbara vänner (utom Triana som var i Mexiko) från Farmen Kjendis 2020.

Jag blev glatt överraskad över hur bra klippt programmet var, och hur vackert filmat det var, då hela gänget såg premiärprogrammet på en stor biograf på filmduken.

Här kommer en länk där ni kan se det program som har gått på tv med mig som presenteras i mitt hem.

Nu måste jag sova, men jag fortsätter att skriva imorgon. Jag lovar!

Jag måste förbereda för mammas födelsedag också som är redan på tisdag, och det är anledningen till varför jag behövde åka hem så snart. Tjugo personer kommer över på fest, och det ska bli så roligt att fira mammas nittio-fjärde födelsedag!

Sköt om er så hörs vi. Största kramen från Gunilla!


Så här rädd var jag när vi flög i storm idag. 😖😖😖

 1. Linda skriver:

  Vad härliga bilder Gunilla. Skönt att du hade trevligt det är du värd ❤️ Jag såg på Instagram ditt fina kalas för din kära mor🎁 jätte fint och mysigt. Sen såg jag där var några negativa kommentarer i kommentarsfältet men folk ska alltid ha åsikter om allt. Min svärmor är själv dement men hon bor på ett boende och tro mig hade jag fått bestämma hade hon bott hemma hos oss men så är inte fallet. Boende är värdelösa speciellt personalen de ljuger så de tror sig själva. Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med din mamma. Herregud folk som kommenterar elaka kommentarer har inte en aning om hur man som anhörig mår och hur den dementa mår. De förstår ej i heller hur deras närminne är dessutom så har en dement person olika dagar ibland glada ibland ledsna. De skulle bara veta.
  Du gör ett fantastiskt jobb dessutom så har du alla dina minnen av din mamma för alltid i ditt hjärta och ingen människa kan någonsin säga att du inte gjort ditt bästa för din mamma. Nej mår illa av människor som ska skriva massa negativa kommentarer. Det e så typiskt svenskar med svenska avendsjukan. Önskar er en fortsatt bra vecka kram Linda ❤️

 2. Gudrun skriver:

  Men oj vilken snabbvisit du har varit på men du har hunnit med mycket på dom dagar du var i Norge! På dom bilder du delat så ser det ut som att du har haft så trevligt och att det måste ha varit full rulle från morron till kväll. Vilken tur att du lagt in länken så att vi kan få se (i alla fall ett) Farmen Kjendis program. Det ser ut att bli ett spännande program då ni var så många olika människor där.
  Mamma Iris och Erika måste då vara glada att du är hemma igen och Tusse, Lulle och Scoobyboy också så klart!
  Vilken tur att det var en liten bit tårta Scoobyboy ätit så att det inte var någon fara för livet! Nu får du andas ut och vila så att du kan fira Iris på hennes stora dag. Stor Kram till er alla och många Grattis till Iris på hennes dag. 🎂🍰☕🌹🎁🎊🎉❤❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

En gravid naken kvinna ar bland det vackraste som finns

 

Karaste vanner,

:051

Det finns inget sexuellt eller fornedrande over en gravid naken kvinna. Jag har otroligt manga bilder pa mig från 4 månader gravid till absolut höggravid da Erika skulle födas inom några dagar. Jag hade en planerad förlossning och jag och min grekiska hogrisk graviditets lakare, Ionnis Zervadakis hade bestämt att Erika skulle födas pa New York Presbyterian hospital pa Manhattan sondagen den 18 augusti. Mamma ar ju född den 18 februari sa jag tyckte det var speciellt att deras födelsedagar lag exakt sex månader emellan.

Trots att manga haller med mig om att en gravid kvinnas kropp ar vacker sa finns det alltid folk som börjar med moralpredikningar och vissa förkastar det totalt. Att ha ett litet underverk i magen, att kunna foda fram ett nytt liv till världen ar ju verkligen ett mirakel. Det far man aldrig någonsin glomma. Det har inte gatt en enda dag som jag har varit totalt olycklig pga av att jag har Erika. Hon var och ar min största önskan. Att förlora sig själv i någon annan som ar beroende av dig ar underbart och jag ar en person som behöver kanna att någon verkligen behöver mig for att vara lycklig. Och nar vi förlorade pappa i cancer sa var jag mycket ledsen och deprimerad en längre tid men jag hade en enda stor och innerlig önskan, att bli gravid. Och det var därför som jag tror att min far hade en viss roll i det hela. Jag fick en löpsedel om detta fenomen som jag tyvärr inte hittar med skriften ”Pappa gjorde en deal med Jesus” Oh, vilken lycka nar Erika föddes!

Den andra bilden har nedanför ar den absolut första bilden som togs av Erika sa fort hon hade tvättats av allt blod efter kejsarsnittet. Hon skrek allt vad hennes små lungor orkade tills hon kom till mig da, först da blev hon nöjd.

gunilla2

img025

Vet ni att folk kritiserade mig for att jag ammade ute bland folk? Jag minns en gang pa The Beach Club I South Hampton hur en bovel kom fram till mig och sa ”Stop breastfeeding in public, cover yourself, woman. We are at the Beach Club! – So what? If it bothers you that much,  then look the other way, svarade jag bitskt och fortsatte att amma i lugn och ro och ingen storde mig mera. Kanske for att jag var gast till en riktig VIP eller också var han bara en enstaka usling som ingen brydde sig om. Vad tycker ni om att amma ute bland folk?

Jag trodde aldrig att jag faktiskt skulle posta en gravid naken bild pa mig själv i sociala media, i mitt fall, pa min blogg,  men det kändes helt ratt att gora det nu. Trots det sa tvekar jag inför att posta flera eftersom jag vill behålla dem for mig själv och min familj…

Jag ar dock i gott sällskap och har kommer bilder av

 

e65248f18b4f856c35bba7b38975b0e6--christina-aguilera-pregnant-christina-aguilera-videos

celebriteter som har haft samma känsla som jag – En naken gravid kropp ar otroligt vacker och borde inte alltid skylas.

Tills nästa gang vi sammanträffar igen sa önskar jag er allt gott och med rikligt med karlek och fornojdsamhet. God bless,

Gunilla

Untitled-design-17-4-1

phs4cicw001
22713285.cms

xin_380603291003753409321

landscape-1498590445-elle-pregnant-celebs-magazine-covers-04

 1. Linda skriver:

  Så fina bilder ❤️ Och så söt Erika är älskar bebisar och barn. Barn är det bästa med livet. Och vilken otroligt fin bild på dig Gunilla du strålar som vanligt ❤️ Hälsa mamma iris. Ni har sån underbar utsikt över havet det e det bästa. Min sambos mamma är dement och hon älskar havet kram

 2. Gudrun skriver:

  Hej Gunilla.
  Jag ser inte heller några problem med att visa avklädda gravidbilder. Det är väl ett av Guds under att man blir gravid och får barn. Jag har en dotter och en son och 2 barnbarn (pojkar) och jag älskar dom mer än allt annat. Jag tror det är en speciell kärlek man har för sina barn och barnbarn. Jag älskar min man, mor och systrar högt men det är barnen jag alltid har i mina tankar. Jag kanske är konstig men så är det. Nu nåt annat. Jag älskar denna blogg och väntar ivrigt på nästa inlägg. Det har blivit nåt att längta efter och tiden går ju så sakta när man väntar, det är som på julafton när man väntar på tomten. Hoppas föresten att mötet med skolan gick bra. Jag håller tummarna.
  Ha det så gott. Kram.
  Gudrun

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Vi ar upprorda over de nya skolreglerna

0V8A0831

Karaste vanner,

Nu ar det meningen att jag snart kommer till Sverige och till Norge for att vara med i ett, ja, jag kan inte saga vilket program… Men innan jag skriver mer om det vill jag berätta vad som uppror Erika och mig mycket. Erikas gymnasium, vilket ar en katolsk flickskola har införd en ny regel och det ar att efter antingen sex, atta eller elva dagars frånvaro sa blir man straffad pga frånvaro, i Erikas fall pga sjukdom. Och straffet bestar att studenternas betyg sjunker. Erika missade atta dagar av sin engelska klass pga halsfluss vid två olika tillfallen och hade det varit sju dagar hade inte betyget sjunkit. Det verkar helt absurt men konkurrensen i den amerikanska skolgången ar väldigt hard och det galler att ha de högsta betygen, A i alla ämnen for att bli accepterad pa, i Erikas fall, vissa universitet.

Konkurrensen börjar for den delen redan i Preschool, speciellt i storstaderna. Pa Manhattan, dar vi bodde, förekom en ”krigsföring” for det gällde att fa in ungarna i de ratta privatskolorna. Erika klarade provet som fyra-aring med bravur därför hon lekte snällt och städade upp efter sig. Lärarna och rektorn for  Park Avenue Methodist School, frågade mig.  – Ar hon alltid sa har duktig och städar undan leksakerna? – Ja, ljög jag, det gör hon alltid. Jag var smachockad over hennes utmärkta uppträdande… Erika hade ALDRIG städat tidigare utan lagenheten sag ut som ett bombnedslag nar Erika varit i farten och lilla mamma var den som alltid stadade och gjorde fint. Mamma bodde hos mig de första fyra aren av Erikas liv i min lagenhet pa 72nd street, sedan reste vi hem, Erika och jag med mamma till Sverige dar hon bodde ensam med mordtjanstens (hemtjänsten) hjälp (lyssna pa min poddcast ”Mordtjansten”).

IMG_3472

IMG_3476

Bilderna visar Erika dar hon har huvudrollen i en musical i Kindergarten. Den andra flickan ar hennes lilla kompis Claire Kennedy. Sa sota, eller hur? Att komma in pa Birch Wathen Lenox skolan pa Manhattan var inga svårigheter for Erika. Hon blev intervjuad ensam, vilket var regeln pa den skolan och de välkomnade henne med öppna armar. Jag kan berätta mycket om Erikas skolgång men just nu ar vi mycket upprörda over den har nya ”policyn” som inforts precis i ar, da Erika ar en Junior pa High School vilket ar det viktigaste aret vad galler betygen och inträdet pa college. Erika ar en begåvad författare och hon tar AP English vilket betyder ”advanced placement” eftersom de ar en mycket avancerad kurs redan pa universitetsnivå. Istallet for att fa ett A- fick hon ett B+, därför  att hon missade en dag for mycket pga sjukdom. Oacceptabelt, tycker jag, eller hur?

Skot nu om er, kara vanner, sa berattar jag om min stundande resa till Sverige och Norge i nästa blogginlagg.

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

 1. Malin skriver:

  Detta hände mig i Sverige också, min lärare sänkte mitt betyg i svenska på grund av sjukdom. Jag hade halsfluss ca var tredje vecka i ett år med 40 graders feber… men jag hade inga problem att ta igen kunskaperna Jag missat och var noga med det och när det handlar om sjukdom så tycker jag att man får ha förståelse. Just halsfluss får man ofta två ggr i rad och det är ju otroligt smittsamt.

 2. Linda skriver:

  Jag tycker ni ska överklaga de nya reglerna kanske du kan kontakta de andra föräldrarna o be de skriva på en överklagan av dessa nya regler eller att ni helt enkelt strejkar låter kanske dramatiskt att strejka men det är ändå deras betyg som blir lidande om de är sjuka och det är ju väldigt dåligt att skolan sänker betygen pga de är sjuka. Man kan ju ej hjälpa om man blir sjuk. Så söt Erika är fotot. Det brukar vara så att de städar o plockar undan hos andra med aldrig hemma. stor kram till er håll oss uppdaterade ❤️

 3. Lisa skriver:

  Jobbigt att läsa inläggen då å, ä och ö saknas. Eftersom de alla finns med i texten på olika ställen kan det inte bero på tangentbordet.
  Angående frånvaro behövs väl sjukintyg. Kan enkelt fås hos läkaren ni var hos för att få sjukdomen diagnosticerad.

  1. Linda skriver:

   Det är för de inte använder de bokstäverna i LA.
   Bara lägga till det själv när du läser så vänjer man sig vid det 😊👍💖

   1. Lisa skriver:

    Du kanske inte läste vad jag skrev, din kommentar känns som att så är fallet. Det är bloggerskan själv jag skriver till dessutom. Om hon läser kan hon kanske svara själv

 4. Ulrika skriver:

  Hjälper det inte ens om man kan uppvisa ett läkarintyg varför man varit frånvarande från skolan?
  MKT knasiga regler!

 5. Gudrun skriver:

  Jag måste verkligen hålla med dig om att det är väl stränga regler vid frånvaro. Det hade ju varit skillnad om det rörde sig om en elev som hade mycket frånvaro utan anledning! Finns ju sådana också! 🤨 Är man sjuk så kan man ju inte rå för det!! Har Erika nån chans att höja sitt betyg, eller är det för sent för denna termin? Det känns hur som helst orättvist. 😐
  Men det var roligt att läsa om Erikas intagning till förskolan/dagis där hon var så överraskande duktig 👼😂barn är fantastiska.
  Våra barn och barnbarn har fått oss att skratta många gånger och ibland har det varit svårt att vara allvarlig när det varit ”fel tillfälle” att skratta. 😁 Så fina kort på Erika och hennes kompis. Dom är ju för gulliga. ❤👭 Jag håller tummarna för att det ska gå bra för din Erika. Sköt om er nu. Hälsa Erika och mamma . Kram 💖😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..