ANNONS

Välkomna till min blogg, vänner – ni hänger väl med under säsong 13?

/

M

ina allra käraste vänner. Nu har jag hittat rätt därför att från och med nu kan ni följa min blogg i en av mina favorittidningar – amelia!
Det ska bli så roligt att kommunicera med er här och för er som inte redan vet det så är det säsongspremiär ikväll klockan 21.00 (den TRETTONDE) på Svenska Hollywood fruar och det blir en säsong att minnas var så säkra på det med fart, flärd och många häpnadsväckande överraskningar.

Jag är säker på att man ibland sitter på stolskanten i ren fasa över vad vi får bevittna… Säsongen får en rivstart med den traditionella frulunchen där allt, som ni vet, verkligen kan hända. Kanske ett nytt MORDFÖRSÖK!!!

Tiden har gått så fort och jag tycket att det är otroligt att detta är min tionde säsong. Som ni kanske också vet så kom jag in på SHF i den fjärde säsongen, direkt från New York där jag hade medverkat i Svenska New York-fruar år 2010. Tyvärr bestämde TV3 att inte satsa på den showen, trots höga tittarsiffror men jag blev genast tillfrågad att vara med i den större och mer etablerade showen SHF, ett erbjudande jag tackade ja till mycket därför att jag alltid stått med ena foten i Hollywood, trots min långa modellkarriär i New York City.

gunilla persson blogg 2019

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är väl utan tvivel den Hollywoodfru som har skapat mest rubriker under årens lopp och det är både på gott och på ont.  Jag är glad över att mina uppdateringar på Instagram ständigt kopieras i kvällspressen. Jag tycker det är jättekul att läsa och se bilder på tex Scooby Boy, mammas hälsa och Erikas framgångar i Expressen och i Aftonbladet.
För mig är det viktigt att ”inte komma i luven” på journalister. Det finns de som totalt skrivit ned mig, felciterat mig etc bara för att i nästa artikel skriva utomordentligt bra om mig. Anna Anka hade inte den förmågan att upprätthålla en god ton och vara sams med journalister och hon är ju som ni vet inte med i den nya säsongen.

IMG_6948

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag och Anna var vänligt sinnade mot varandra och jag vill säga att det faktiskt finns få som kan vara så charmerande som fru Anka. Vi hade jättetrevligt i den förra säsongen då vi träffades på tu man hand på Four Seasons hotell. Men det var när jag kommenterade på hennes påstående i media att hon nu skulle ”få ned Maria och mig från våra piedestaler” som jag kontrade och lät skriva att det var ”en total omöjlighet” som helvetet brakade löst och hon började skända mig på Instagram.

Tråkigt tycker jag, men livet går vidare ”the show must go on”… De flesta av oss fruar trodde verkligen att Anna Anka var den person som valsade in sent på Elenas frulunch. Men det var ju som ni förstår av castingen, den jag minst såg fram emot att få träffa – Åsa!

Nu gäller det att ladda och ducka för flera eventuella mordförsök! Jag går in i Elenas hus, hållande vännen Siv i handen med vetskapen om att det kan vara med själva livet som insats.

Lova mig nu att ni kommenterar här efter att ni sett premiär programmet, ok?

Tills dess skickar jag de allra varmaste hälsningar,
Gunilla

16
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00