Ska jag och Åsa Vesterlund någonsin kunna bli vänner?

Kära vänner,

Jag har äntligen landat i Stockholm och jag måste säga att efter att jag har sett premiäravsnittet av Svenska Hollywoodfruar så är jag nöjd.

gunilla persson elena belle 2019

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag och Elena.

Jag ber Åsa om att vi måste ändra dynamiken mellan oss och bli vänner igen och då blir hon faktiskt ställd…
Jag tror på att dra ett streck över allt och att gammalt groll kan vara glömt och förlåtet. Men när jag gick ifrån frulunchen hade jag inte mycket hopp om att det skulle vara möjligt. Problemet är bara att jag innerst inne tycker om Åsa Westerlund…

gunilla persson blogg 2019 222

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Finns en anledning varför Åsa inte är med på några bilder. Hon stack och vi såg inte röken av henne efter sista klunken av Elenas Crystal champagne.

Jag är alldeles för jetlaggad för att fortsätta att skriva men jag gör det så fort jag kan imorgon. Den stora pressdagen är imorgon för TV3 på Grand Hotel. Det blir roligt och spännande och att som vanligt stå i centrum för många människors frågor. Jag fortsätter och ber för min mamma som nu har fått en sond inopererad i sin mage.

Jag har kämpat för min mamma så länge, i hela åtta år och jag älskar henne och Erika över allt annat på jorden. Det är faktiskt så att jag är en person som känner att jag behöver någon som behöver mig. Det är viktigt i livet att vi lever för varandra. Be well.

Varmaste hälsningar från
Gunilla

246E3714-48A6-4D97-AA76-E28C6F5ED556 (1)

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Masterchef hemma hos Elena Belle.

 1. Bella skriver:

  Jag hoppas verkligen att du och Åsa blir vänner. Ni behöver ju inte umgås på fritiden men det är ju aldrig kul att gå omkring och vara sura på varandra ❤️. Jag såg avsnittet i tisdags och du betedde dig mycket moget och trevligt. Skönt att det inte blev ett jättebråk direkt! ❤️❤️Hälsningar från Malmö ♥️♥️

 2. Annika skriver:

  Tycker att du ska stå på dig. Du säger vad du tycker o tänker. Lycka till i den
  nya säsongen.

 3. Camilla skriver:

  Så trevligt att se en öppnare och mer seriös sida av dig, du lyssnade verkligen på vad Åsa sa utan att vara otrevlig eller flyga i luften och bad dessutom om ursäkt, stort! Att ta till sig kritik och inse sina brister gör endast de bästa människorna, du går från klarhet till klarhet ☀️

 4. Aina skriver:

  Ska bli spännande att följa dig här❤❤❤

 5. Ulrika skriver:

  Hej, Jag hoppas du kan göra så att inte elaka kommentarer syns eller ännu bättre att du slipper dom 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..