Åter i Pacific Palisades, mamma är hemma – men var är norska Oskar?

Oskar är försvunnen, helt spårlöst och röken efter honom har för länge sedan skingrats. Och lika bra var väl kanske det… men vem vet kanske det har hänt honom något. Jag ger det några dagar till sedan blir jag seriös efter mitt sökande efter Oskar, the Norwegian gentleman…

Det känns skönt att veta att jag verkligen inte behöver en man för att vara lycklig. Tänk er vad handikappande det måste vara att hänga upp sin lycka på en man. Det kanske låter cyniskt men det känns så befriande att kunna säga att jag är och har varit lycklig en längre tid utan en man.

gunilla persson blogg 0801

Det är tiden efter att Erika har flyttat ut som skrämmer mig. Jag brukar skoja och säga att jag borde vara gift eller åtminstone på väg att gifta mig innan hon flyger ut ur huset. Men det känns som jag verkligen inte har tid att rada upp alla kandidaterna.

Nu har mamma kommit hem från sjukhuset med en ”feeding tube” och jag har tre vårdgivare, två som arbetar 12 timmars skift och en som bor här.
Nu söker jag igen, mer seriöst en någonsin, en svensk vårdgivare som har erfarenhet av sondmatning och som vill bo hos oss.

gunilla persson blogg 0817
gunilla persson blogg 2019

Jag håller på inreda ett rum i ett närliggande hus som är på egendomen och jag tänkte att där skulle undersköterskan kunna bo och sova.

Det är skönt att ha någonstans att kunna dra sig tillbaka till och vara ifred.

gunilla persson blogg 0808

På grund av dessa nya och komplicerade omständigheter vill jag be er alla kvalificerade och godhjärtade undersköterskor att kontakta mig på min e-mail adress gillaswede@aol.com
Sköt nu väl om er därhemma i Sverige.

De allra varmaste hälsningar,
Gunilla

  1. All my respect for you, Gunilla, for how you take care of your mamma and so much love, care and dedication.

  2. Många män är tyvärr player och rent sagt svin aktiga. Jag har själv råkat ut för många player fast då tvärtom kvinnor Jag gillar dig mycket och vill inte du blir lurad .som du är jag lycklig utan players i mitt liv må gott dear🇸🇪😘 zack

  3. Maija skriver:

    Kan det vara så att Oskar är gift och har familj?

  4. Jag skulle behöva sen ett extra arbete om jag kan hjälpa dig med din mor fast jag sitter i rullstoll så är jag vältrännad. Eftersom jag ska flytta till värmen och plugga i los angeles men det är ca 2år fram jag hoppas du hittar nu nån som är utbildad inom yrket må gott zack🙂🇸🇪

  5. Va skönt att höra att din mor mår okey och ni är lyckliga. Det var ju inte snällt att inte höra av sig det är typiskt män tyvärr. Inte.alla dock skit du är nog lycklig utan homom och om han inte enns kan höra av sig så inget att satsa på typ. Du är värd en bra man jag är en av dom som gillar dig och beundrar dig och lär gärna känna dig jag är bra man.😘🇸🇪zack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..