ANNONS

Det stormar som alltid runt Persson familjen men vi ar sa lyckliga

/

IMG_2296

Kära vänner,
Jag hoppas att ni såg på och uppskattade den senaste episoden av Svenska Hollywoodfruar. Den var, enligt min åsikt,  en av de bästa avsnitten någonsin. Ni ser säkert hur lycklig jag är över att ha Octavio, mammas räddare från branden, över på besök hos oss.Octavio, our hero 

Och så daten som Siv hade ordnat… skrattsalvorna överlöser varandra och vi har verkligen kul, vi mår bra och ser bra ut och det är befriande att se verkliga vänner på TV, eller hur? Berätta för mig vad ni tycker och tänker om säsongen av SHF hittills…

761543B4-F0C5-4E69-B764-4A50BD43EB48

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Värre var det med Hollywoodfruar i fokus. Inte nog med att jag ser ut som ett russin på halsen, (vilket jag verkligen inte gör i verkligheten) så innehåller programmet en hel del för vissa kanske chockerande fakta.

IMG_4129_Facetune_11-04-2019-00-07-54
Susanne Nylen och jag

Att mamma är här illegalt, utan dokumentation är väl inte det mest märkvärdiga ur programmet men tydligen var det så att döma av de artiklar som skrivits i ämnet.
Men hör ni, det här är ett globalt problem – Det är fullständigt vidrigt vad som pågår runt gränserna här i USA med upp till fem små barn om dagen som separeras från sina föräldrar vid gränserna. Där talar vi om lidande, koncentrationsläger liknande baracker utan sanitetsanordningar. Att detta får hända år 2019 i ett så kallat civiliserat land som USA är för mig obegripligt. Världens mest kraftfulla stormakt med president Trump i spetsen låter detta ske utan att blinka.
Att min mor inte är dokumenterad oroar mig mindre och jag menar verkligen vad jag säger att ”om någon djävul vill mörda mamma och utvisa henne ur USA, med order från president Trump så får denne ta kål på mig först!”

5ZQLBUEXLUI6RJTZWCJBF63JYI

För att övergå till ett annat ämne på tapeten i Hollywoodfruar i fokus så är det PG Persson och min fight. Jag tycker det är dags för TV4 att bjuda oss båda Perssons på Operakällaren med en stor ursäkt till PB som har informerats felaktigt om mig (han kanske läste från ett script) och till mig som har fått utstå sådant onödigt lidande och förtal i Brottsjournalen.
Jag har hört att PG gillar köttbullarna på Operakällaren och jag är mycket nyfiken om de överträffar mina köttbullar enligt mammas recept.

Så till nästa gång vi hörs av igen så önskar jag er de bästa som finns under himmelen.

De allra varmaste hälsningar,
Gunilla

4
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00