ANNONS

Erika ar konfirmerad

/

Karaste vanner,

Fruovernattningen fick ju ett lyckat slut som ni kommer att fa se ikväll tisdag klockan 21.00 pa Tv3 och det känns upplyftande att, som Asa och jag gjorde, kunna glomma och förlåta. Under de veckor som återstår av Svenska Hollywoodfruar kommer ni aven att forsta vad det kan vara som orsakar dessa otäcka gral… Cliffhangers igen, jag vet, men jag kan ju inte avslöja allt nu.

Jag tankte delge er några bilder från Erikas konfirmation in i Svenska kyrkan i ar. Det ar viktigt for oss att tillhora kyrkan och jag tycker att konfirmationen var sa vacker och den var en riktig kalla till inspiration. Kyrkan ligger i San Pedro och kallas Norwegian Seaman’s Church och ar verkligen vart ett besök for er som reser till Los Angeles med omnejd.

Erika gar ju i en privat katolsk flickskola och dar laggs mycket vikt i ämnet religion och hon har last och studerat bibeln sedan barnsben da hon gick i Calvary Christian School har i Pacific Palisades. Däremot far hon inte ta nattvarden i skolan eftersom vi inte ar katoliker.

Jag minns en gang i New York da jag försökte ta nattvarden i St Patrick katedralen 5th Avenue, men förnekades av prästen.

– Du ar inte katolik, sa han.

– Vad, star det skrivet pa min panna, jag var upprörd.

Staten New York har nästan 20 miljoner människor varav uppåt 2 miljoner bor pa den lilla on dar jag har investerat största delen av mitt liv  – Manhattan! Efter denna, som jag tänkte da, skymf mot mig,  följde jag efter prästen till några rum bakom the sanctuary och skällde ut honom i vanlig the Gunilla anda.

-Tror du att Jesus skulle ha nekat mig att ta nattvarden? Skulle han ha nekat NAGON att delta? Nej, han vill att ALLA ska komma till honom. Han kom for syndarnas skull, sa vi alla kan fa förlåtelse och försoning genom hans blod.

I mitt nästa blogginlägg kommer jag att lagga ut bilder från lilla Erikas dop vid juletid , endast 4 månader gammal. Det var i Svenska kyrkan i New York, en av mina favoritplatser pa jorden.

Ha det sa gott and GOD BLESS YOU ALL,

Gunilla

6CF30D7D-7448-405F-A0B9-75B37A9E846D

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

IMG_6194
3FDE77A6-2E60-4B88-B110-633CBCC6F594

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

IMG_1186
 

3
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00