ANNONS

Kroppsfixering, skonhet och harligt umgange pa lordagskvallen

Karaste vanner,

Expressen, kolla ”Gunillas erkännande om avklädda bilderna” var framme och skrev angående mitt inlagg pa Instagram dar jag avslöjade att jag gjorde manga professionella modell jobb i baddrakt, bikini och i underklader under min karriär och att det ar enligt min åsikt helt okey.

Att visa vad Gud har skapat ar ju inte syndigt pa något vis sa lange som man tacker brosten och den heliga platsen. Ni skrattar säkert nar jag skriver den heliga platsen men börjar man visa de partierna sa har man gatt over gransen och det blir porrigt, sliskigt och äckligt. Det ar viktigt att behålla sin integritet och i den mansvarld som vi fortfarande tyvärr lever i far kvinnorna fortfarande kampa for respekt och värdighet.

  • Ar jag feminist? Yes, sir, det kan du skriva upp att jag ar.

Jag har tagit nästan alla fotografier pa Erika som hon postar pa sin Instagram och jag ser ingenting som helst fel i att hon ar stolt over sin kropp och vill visa upp den. Men hon far ta mycket skit for det och da kommer ramaskri från lejonmamman Gunilla.

Det ar svart for tonåringar i dagens samhälle, det pågår en fruktansvärd kroppshets med en fixering pa hur smal man måste vara for att vara vacker. Det ar viktigt att ni tjejer vet att ni ar vackra som Gud har skapat er, naturligt skona aven om det kanske inte uppfyller de krav som modellagenturerna ar ute efter.

Alla ar vi olika och alla har något vackert att vara stolt over och det basta av allt ar att vi alla ar lika inför Gud. Du som laser detta, du ar mycket värdefull och du ar gränslöst älskad av din skapare sa titta dig inte for kritiskt i spegeln utan vet att du ar älskad.

Till att sluta av med vill jag delge er med några videos och fotografier pa en lyckad lördagskväll i goda vänners glada lag. Observera tryck pa videolankarna.img_2161

Facetune_05-10-2019-21-54-09
IMG_2142
Facetune_05-10-2019-21-41-59
IMG_2213
IMG_2216

img_2160

De allra varmaste hälsningar.

Gunilla

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00