Vi behover inte gilla alla fruar

IMG_3638

 

Karaste vanner,

Har sitter jag och skriver pa fredagskvällen da hemska brander harjar runt Los Angeles och luftkvaliteten ar mycket dålig da den vedervardiga roken blaser med Santa Annas varma stormvindar mot havet. Jag maste hämta upp Erika från Universal studios vid midnatt och det ar ju inget jag ser fram emot men föredrar det istället for att hon tar en Uber.

Jag tänkte att jag skulle kommentera lite vad galler tisdagens program av Svenska Hollywoodfruar och ni kanske kan tanka pa vad jag skriver nu nar ni ser programmet. Ibland har jag verkligen blivit besviken pa klippningen av vissa episoder men jag behöver ju inte ga in pa det precis nu. Vad jag reagerade pa under tisdagens program var hur man filmat oss pa sangen. Det masta ha funnits något satt att fa med oss alla… Jag förstår att det var svart att klippa i materialet eftersom Siv och Maria stod i fokus (for en gang skull) men jag stördes av att man hela tiden fick se baksidan pa Siv huvud som blockerade mig. Och det irriterade mig att Asa och jag inte fick prata till punkt vad  galler var nyvunna vänskap. Det ar ju for bovelen viktigt!

Och vet ni vad? – Jag skulle jättegärna vilja veta vad ni tycker om var och en av fruarna, svara gärna har eller pa min Instagram… thegunilla

Det vore val verkligen härligt om man kunde vara van med alla men inte behover man val tvingas till att gilla någon som man inte kan med. Maria har ratt nar hon sager att ”Slapp mig nu, Siv, det ar passe’, done, end of story”. Siv borde ha hållit huvudet mera högt och inte sökt bekräftelse av Maria ständigt och jämt. – Sa du gillar mig inte, too bad, attityd om ni förstår vad jag menar. Dar skiljer sig Siv från mig. Stoltheten och passionen, som jag har ett rikt matt av, kommer emellan och det ar kanske därför jag reagerar sa ofantligt starkt i manga konfrontativa situationer.

Reality tv ar i alla fall ett märkligt fenomen, eller hur? Vilken genomslagskraft den har haft. WOW! House wife konceptet ar brilliant och jag kan lugnt saga att jag ar the queen of ”cliffhangers” som ju ar konceptets grund till framgång. Man blir ”addicted” helt enkelt och måste ta reda pa vad som hander nästa vecka.

Tänkte jag skulle avsluta med lite foton, bade mina proffsbilder som vi tog pa pressdagen och mina privata fotografier…          De som syns förutom fruarna ar presschefen Susanne Nylen och exekutiva producenten Johan Wennberger.

img_3642   Tryck pa lanken

IMG_3605_Facetune_28-03-2019-00-00-13
IMG_3607_Facetune_27-03-2019-23-55-50

IMG_5437

Foto: DANIEL STERNERUD

 

IMG_3670
IMG_3660
Svenska Hollywoodfruar1396

Foto: DANIEL STERNERUD

Svenska Hollywoodfruar1397

Foto: DANIEL STERNERUD

Svenska Hollywoodfruar1399

Foto: DANIEL STERNERUD

DF03446B-1AE7-4D21-B9C6-6E3BC1CAB1DB

Foto: DANIEL STERNERUD

IMG_5587

Foto: DANIEL STERNERUD

0V8A8873
IMG_3657
IMG_3613
IMG_3632
6600D8C8-1B52-488C-9AC8-4FB195111038_Facetune_31-03-2019-00-20-39

 

  1. Det är himla bra bilder på er du är så himla vacker precis i min smak och stil glömde säga det i förra blogg inlägget😊… jag undrar så mycket hur det går nu med branden att din mor och du och erika och djuren är säkerhet. Såg nyss här i sverige på nyheterna dom tog upp det och den är väldigt stor… det är förfärligt jag tänker på er 😘😘😘😘 hoppas gud hjälper nu love zack

  2. Jag tycker väll lite som du där att siv borde släppt maria och gå vidare i bland är vissa saker menningen att inte alla ska funka i hop. Det är svårt detta 😀 siv är cool tycker jag och jag gillar henne. Hon är bra vän till dig. Maria är snäll men i bland lite mjäkig tycker jag håller med lite hit och ditt lite hal men jag kan ha gättefel som jag hoppas😀 åsa är nog snäll och har igentligen ingen åsikt om henne annabelle är oxå snäll. Alla denna säsong är väldigt bra. Hoppas det går bra nu ang branden😘 må gott kram zack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..