ANNONS

Jag tror manga i Skandinavien vantar pa min blivande akta man

Karaste vanner,

Skvallerpressen ar ute efter mig och det har jag val egentligen ingenting emot. Om ingen skriver om en ar man DOD och det kan ju inte vara kul. Det skona ar att jag ringer aldrig tidningarna, de ringer mig… Grannen ja, som Hant.se skriver om ar en bra kille, 55 ar gammal, inga barn och har levt for sin karriär, han ar lakare, businessman,  professor pa USC (University of Southern California, det privata

5B3F08C7-7319-41D0-9780-27DED053A3FA

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

universitet som Lori Loughlin och Mossimo Giannulli kommer att hamna i fängelse for att de olagligt fick in sina döttrar). Googla namnen om ni inte redan vet om den stora skandalen som har skakat Amerika och speciellt vi föräldrar med tonårsbarn.

John och jag traffades da han letade efter sin soptunna (ganska roligt mote, eller hur?) som någon stulit medan han var pa resa i Europa. Det ar konstigt det har med soptunnor. Jag vet inte hur manga ganger genom aren som det har fattats soptunnor for mig också, speciellt de gröna som ar for tradgardsmastarna med gras och lov etc i. Jag tog genast tillfallet i akt och bad honom bara ned en stor vacker planta som jag hade kopt och sedan blev vi bekanta och jag bjöd honom att följa med till en kompis födelsedagsfest pa kvällen.

Oj, josses som den mannen ”cleaned up well”. Han sag ut som om nagot ”the cat dragged in” nar vi mottes vid soptunnorna och sedan blev han ett ”Wow” for mig och alla vännerna.

Det ar ett ganska lustigt fenomen bland manga som ar inne i sig själva och sina karriärer och som bor som vi gör, i en djungel vid havet, att vi bryr oss ofta inte om hur vi ser ut pa dagarna. Jag ar for det mesta helt osminkad och gar omkring i bara super bekvama kläder. Jag spenderar dagarna med att tala väldigt mycket i telefon med advokater och sa skriver jag. Ar inne i en skrivarperiod nu som jag ar stolt over. Ibland skriver jag inte alls och da hanger skrivandet som ett ok om halsen pa mig. Jag måste producera min bok inom en snar framtid, men som sagt just nu ar jag ”on a roll”.

IMG_4908_Facetune_28-04-2019-00-44-02
IMG_4932_Facetune_28-04-2019-00-38-37

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Killen ja, han heter John och har ar lite bilder pa honom och mig. Födelsedagsbarnet ar Michelle, en nara van till mig som ordnade med en uteleverans av Tacos som blev en stor succé. Det ar faktiskt en bra ide for den som inte vill laga mat pa fester.

Jag tror att manga vantar pa min blivande gemål for vem det an blir sa kommer jag att ha ett sagolikt bröllop dar filmkameran rullar. Jag alskar bröllop och hoppas pa ett bröllop innan en begravning om ni förstår vad jag menar. Jag skulle sa vilja att mamma vore med pa mitt bröllop.

6F0E7DB0-EA9F-4E3C-A4A2-C257B76648E9

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Glom nu inte att se Svenska Hollywoodfruar pa Tv3 ikväll klockan 21.00 och ga garna tillbaka till mitt tidigare blogginlägg och las vad jag skrev om programmet. Och lova mig att ni berättar vad ni tyckte efteråt. Skot nu val om er tills vi hors igen.

Varmaste hälsningar från,

Gunilla

4
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00