ANNONS

For forsta gangen ar jag van med alla fruarna den har sasongen

Kara vanner,

Jag hade tänkt att saga något mer om den trettonde säsongen av Svenska Hollywoodfruar. For första gangen ar jag van med alla fruarna och det känns otroligt skönt. Vilken lättnad att Asa och jag ar vänner också!

Ni kommer att fa se Erikas sang pa min YouTube kanal därför att den klipptes bort från mitt Garden Party. Som ni förstår var jag inte glad over det och jag har fatt tillstånd att visa materialet i vara sociala kanaler. Erikas sang blev succé bland publiken och jag ar speciellt stolt over melodi nummer två ”Waiting for you” som hon har skrivit själv. Vänta några dagar sedan ligger de ute…  Titta aven pa fjärde bilden hur glada och förtjusta alla ar. Asa påpekade ju hur mycket jag alskar att fota och jag gar ständigt och jämt omkring med bade systemkamera och Iphone. Detta var precis efter Erikas uppträdande.

Vi hors igen imorgon, kara vanner. Maste sova nu for jag ska upp klockan fem pa morgonen for att skjutsa Erika till skolan dar hon reser med buss for att uppträda och tavla i en teaterproduktion. Hon och en grupp tjejkompisar från Marymount High School spelar ”Mean Girls” och jag kommer att lagga ut klipp från den. Jag tror verkligen att hennes grupp har en stor chans att vinna. Erika har tidigare tävlat i Shakespeare festivaler och har placerat sig högt två ar i rad. Detta ar alltså tredje aret da hon tävlar i en modern uppsättning.

Allt det basta från,

Gunilla

0V8A8942
0V8A8944
0V8A8938

0V8A8940

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00