ANNONS

Tre ”schaferstora” cayotes stod pa var enorma grasmatta 01.00 inatt

Unknown

Kara vanner,

Det racker tydligen inte med de chocker vi redan har haft/har – eldsvador och orkaner och elandes elände… Tank er själva att jag mottes av sex cayotes ögon nar jag öppnade ytterdörren for att ga till bilen dar jag förvarade flaskor med vatten. Jag visste inte hur fort jag skulle stänga dörren igen. Ve och fasa, dom var hungriga och jag sprang in till Erika som ännu inte hade somnat. Klockan var ett pa natten, vi var oroliga for branden och nar det brinner drivs cayotesstammarna mot havet.

 • – Kom och se , det star coyotes darute, viskade jag eftersom jag ville att hon skulle se, men hon vägrade titta, säkert mera dödsrädd for dem an vad jag var. Efter att jag gjorde mig av med handymannen Jon (som ni sag pa teve) sa har jag inte skaffat mig en ny handyman. Jag har ett par att välja pa och nu ar det verkligen bråttom. Vi MASTE fixa staketet sa att vilddjuren inte kommer in har pa vart område som bestar av 2 acres land.
 • Unknown-1
 • Tank er själva vilken fasa om jag hade mott dem da jag var ute med Scooby! De attackerar ju smahundar. Inte for att Scooby ar sa liten längre, han kommer nog att raknas som en mellanstor hund da han ar färdigväxt (just nu väger han 20 pund, 10 kilo). Gransen for en mellan stor hund ar 25 pund – 12.5 kilo och upp till 40 pund – 20 kilo. Men dessa cayotes var enorma, säkert lika stora som en fullvuxen schaferhane. Jag ryser, detta kunde ha slutat väldigt illa.
 • De tre cayotes stod vid den parisiska lampan narmast huset, alla tätt intill varandra. Hjälp!  Som ni ser sa ar det bara några meter från ytterdörren. Usch och fy!
 • Manga anmärker pa att Scooby ofta har koppel pa sig inne. Men det ar for att han ar snabb som en raket, och vi har ju Tusse och Lulle som måste skyddas ibland… En hund som Scooby (förmodligen korsning mellan Italiensk vinthund och Beagle) kan springa med en hastighet av 45 km i timmen. Det ar en mycket tillgiven ras, Scooby ar sa kelig och go men han har ett stort behov av att springa sa jag far val ta och gora det med honom. Lite sent att bli atlet, men vad gör man inte for sina djur? Annars har vi ju den perfekta markytan for en hund att springa loss i, men nu ar frågan om jag vagar det. Jag måste ha 100 procent säker inhängnad innan jag tar av Scooby kopplet.
 • IMG_2496
 • Det ar ofattbart att vi bor i djungeln men anda har fem minuter till en storstad. Vad tycker ni jag ska gora?
 • Katterna far ju aldrig vara ute, de skulle inte överleva. Men häromdagen sag Erika och jag en svartvit katt pa var tomt och jag sprang efter kattmat for att locka den men nar jag kom tillbaka var den försvunnen. Cayotes känner lukten av hundar och katter och de var definitivt ute efter att döda. Det ar ju djungelns lag som galler. Vara små vildkaniner (vi har manga som springer runt har bade dag och kvällstid) ar borta, jag hoppas verkligen att de överlevde och att vi far se dem snart igen.
 • Nu maste jag forsoka sova men det ar svart for huset och fonstren skakar av den hårda vinden utanfor.
 • Karaste hälsningar,
 • Gunilla
1
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00