ANNONS

Deprimerad nar julsakerna blivit stulna

Karaste vanner,

IMG_8286

Ursäkta att jag inte har skrivit pa ett tag. Största anledningen ar att jag varit lite deppig over att mina julsaker, de mest värdefulla, som jag har haft under min sang har blivit stulna. Jag la mig raklång pa golvet for att fiska fram den roda ladan med bla tejp bara for att finna att den var helt TOM! Och efter det började ett evigt sökande efter vad jag förstod var ett lönlöst företag, eftersom jag definitivt inte rört ladan själv. (ni förstår att det handlar om en ask, ar jattedalig pa att andra inställningarna pa datorn)

Den har bilden ar från julafton 2015, Erika var 14 ar och gick fortfarande pa mellanstadiet (Calvary Christian School) och manga av de julgranspynt ni ser lag i asken, bland annat dalahästen och julbocken.

IMG_4218

Jag ar ju knappast den som sitter och tittar pa mina tomtar pa varen, sommaren eller hösten. och det var inte vilka tomtar som helst, det var tomtar i porslin och gips som jag haft från Hogsjo som liten.

Da kvarstår frågan, vem skulle vilja ha mina tomtar? Jag vet inte ”aterforsaljningsvardet” pa gamla tomtar, vet ni? Nej, det måste ha varit någon anställd har som ville mig illa. Någon som rent ut sagt inte ar klok och jag har mina misstankar.

Scooby Boy hatade en individ sa mycket att han stormskallde pa henne varje gang hon kom hit. Han var sa arg pa henne att man undrade vad det var frågan om och han lugnade aldrig ner sig, kunde knappast vara i samma rum som hon. Jag vill inte namna några namn men det var en fransktalande vårdgivare från Kongo som har varit har ganska ofta. jag var glad att kunna ova min franska och jag berikade verkligen mitt ordförråd med hennes besök har. Hon ar ett Jehovas vittne och jag tänkte att de stjäl val inte eller gör någon något illa. Men for någon vecka sedan orsakade hon en stor eldröd djup reva pa mammas bak. Bade Erika och jag reagerade pa hennes naglar som var mycket langa och målade gröna. Jag tänkte att hon kunde fa ha vilken färg hon vill pa naglarna bara hon inte skadar mamma… Men att hon ville mig illa till den grad att hon skulle stjäla min tomtar och annat visste jag inte. Det ar ju helt klart att det ar en person som vill en illa som stjäl memoriabilia från någon… (Den har bilden ar en av mina favoriter och ar från julafton 2012,  Erika var endast 10 ar gammal och vi hade bara Tusse da).

IMG_8274

Jag har langa historier om hur saker försvunnit från under min sang, en lada med Erikas fina kort som hon ritat under aren försvann och det har smartat mig mer an nagot annat materiellt jag har förlorat i mitt liv! Livet bestar av minnen och de käraste man har ar de som ar förknippade med dem man alskar. Sa i framtiden kommer jag inte att förvara nagot värdefullt under sangen, den saken ar klar Hoppas att ni har det bra därhemma och jag återkommer mycket snart med ett ljusare inlagg.  Och jag vill tillägga att vad som an hander, det viktigaste ar att vi har varandra och mitt ljus ar Gud, Jesus och min lilla familj som jag alskar over allt annat pa jorden. Att ga in i mammas rum (hon ar sängliggande nu) och se henne skina som en sol nar hon far se mig, det ar sann och innerlig lycka.

IMG_4190

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

3
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00