ANNONS

God Jul till er alla alskade vanner

Kara Vanner GOD JUL

0V8A0037

Jag hoppas med hela mitt hjarta att ni har det bra pa julen darhemma. Ja, jag sager hemma trots att jag inte har bott permanent i Sverige sedan 1983, men trots det känns det anda ratt att saga ”hemma”.

Men mitt riktiga hem ar har i Pacific Palisades och jag har aldrig som vuxen trivts bättre i hela mitt liv och jag kan saga att det finns ingen plats pa jorden eller några andra människor jag hellre skulle vilja vara med denna jul an mamma som ar 93 ar och fyller 94 i februari, Erika 17 ar och mina tre andra barn, Tusse Tiger,  nio ar, Lulle Bulle, sex ar och Scooby Boy, elva månader.

IMG_5559_Facetune_24-12-2019-00-19-09 2

Jag ar tacksam over mycket det gångna aret och bland det roligaste av allt var nar vi skaffade lilla Scooby (som inte ar sa liten längre), keligare hund far man leta efter men han ar mycket busig och vill ata upp allt. Mot mamma däremot ar han lugn och bevakande och det ar utan oro som jag har honom uppe i sangen med mamma. Det har ar kvällen fore julafton for oss och ni ar val i full fard ned att vakna upp, ata frukost eller vad ni nu gör i Sverige.

Ni far snart se mig i tre olika produktioner, Godkveld Norge, Farmen Kjendis 2020 och en till hemlig programserie som visas i Sverige.

Att åldras ar ibland jobbigt nar man har levt som jag gjorde pa mitt utseende. Tack gode Gud att man inte behöver vara sa purung längre for att fa roller i Hollywood. Jag ångrar mycket att jag inte försökte mer nar jag var ung. Och jag tackar min skapare for reality tv dar de flesta namnkunniga stjärnorna ar over 50 ar. En framgångsrik fotomodell var jag i alla fall och jag far ofta frågan om jag kan

:067

visa upp bilder från min modelltid – sa har kommer ett antal bilder, en del lite skamfilade tyvärr, men de ar några av mina favoriter, tagna av mästerfotograferna Greg Stephens och Constance Ashley.

:124

:070

:137
 
:138

Vet ni att jag alskar att blogga och lovar att jag ska gora det oftare i 2020 och jag har en del tävlingar pa gang också som kanske kan intressera och roa er. Jag hoppas och ber innerligt att det nya aret ska bli ett ar av framgång, halsa och de drömmar som vi har ska uppfyllas.

Tills vi hors igen önskar jag er en riktigt God och rofylld Jul och Gud välsigne er alla.

Gunilla

3
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00