Vinn den har fina lampan till Alla Hjartans Dag

 

Kara vanner,

Hoppas att det nya aret 2020 har börjat bra for er allihopa. Idag har jag glädjen att lotta ut en jättefin glittrande, rod och romantisk batteridriven lampa till Valentine’s Day, alltså till Alla Hjärtans Dag,  den 14 februari.

Det enda ni behover gora ar att skriva varfor ni vill se Svenska Hollywoodfruar i tio ar till! Ha! Ha! Ha! Ja, ni vet ju kanske att vi nyss firade vart tio årsjubileum och jag ser fram emot att läsa vad ni tycker och vad ni känner.

Den 14 februari kommer jag med all sannolikhet att vara pa vag till Florida. Jag har mycket pa gang i Miami under februari manad. Men det hindrar ju inte mig att välja vinnare. Den person som jag tycker skriver klatschigast (något mamma och pappa alltid sa) far lampan hemskickad garanterat till den 14 februari.

0V8A0326

Ojda, ni far alltså vrida pa huvudet for att se lampan eftersom jag inte vet hur jag far dit bilden ratt… sa elandigt, jag har hallit pa lange men inget funkar, men det kanske ar lite roligt, hahaha. Oj, oj, oj – nu blev det helt plötsligt ratt, men Scooby bilderna ar fortfarande sneda…

Jag kommer att annonsera vem som vann lördagen den 25 januari. Det ar Scooby Boys ett-arsdag (tror man eftersom han ar en rescue) och den måste ju naturligtvis firas med mycket ben, leksaker och hamburgare. Förresten – Har jag inte fina oron? Frågar Scooby (hoppas ni följer mig anda fastan jag inte kan ”figure out” vara tre sista bokstäver pa den har eländiga maskinen. Ibland fungerar det och ibland inte.

0V8A0312

0V8A0313

Titta, sista bilden blev rättvänd och hur det kommer sig att de andra inte blev det ar for mig ett mysterium. Men jag kommer inte att forlora någon somn over det,  som vi sager i Amerika. Puss, puss och tills vi hors igen sa önskar jag er allt gott under himlen. God bless

Gunilla

IMG_7688_Facetune_11-01-2020-16-32-49 2

 1. Johan skriver:

  Jag såg inlägget, så kommenterar på nytt! 😊
  Jag har följt Svenska Hollywoodfruar ända sen jag var liten nu, och bokstavligen ÄLSKAR serien! Den är både intressant och otroligt spännande, och det är så himla snällt av er att ge oss tittare en inblick i era personliga liv 😄 Varje gång jag sett ett avsnitt så blir jag väldigt sugen på att flytta till LA och följa mina innersta drömmar!! Jag brukar titta på serien tillsammans med min UNDERBARA flickvän ❤️, och vi tycker båda att serien inte alls vore lika intressant och spännande om det inte vore för er 😊 (Det är ju ändå DU som gör serien till det fantastiska den är). Därför hoppas vi VERKLIGEN att du kommer att fortsätta ge oss inblickar i ditt liv en lång tid framöver, och vi tycker verkligen att det är jätteintressant att vi får följa lilla Scoobys liv. (Han är ju så extremt gullig 🐾🐕). Jag skulle verkligen vilja vinna den absolut ursnygga lampan. Min flickvän älskar kombinationen av färgerna svart/rött, och den skulle passa perfekt in hemma hos henne. Om jag vinner den så tänkte jag ge henne den i alla-hjärtans-dag-present, tillsammans med en drös andra presenter också ❤️ Hon skulle verkligen älska den, speciellt när hon fått veta att den kommer ifrån dig!! ❤️ Jag önskar dig, Erika, Tusse, Lulle och Scooby allt gott i livet, för det är ni mer än värda 😊 Du och Erika är underbara människor, och era husdjur alldeles jättesöta och jätteduktiga 🐕🐾🐈) Tack för att du organiserat denna fina tävlingen!!, och jag hoppas att ni kommer att fortsätta att vara med i Hollywoodfruar för en lååååång tid framöver! 😄

 2. Monika skriver:

  Programmet där man både får skratta och gråta om man vill,
  – Svenska Hollywoodfruar har allt och lite till.
  Ni skapar spänning, drama och intriger, och i ert lyx- som vardagsliv oss inviger.
  Det är hundar, katter, tvättbjörn och kattviskare, healers och träningstips för att få oss friskare.
  Inget av det här vill jag vara utan,
  jag kommer i 10 år till sitta klistrad vid TV-rutan, för med dessa roliga och coola fruar kan allt hända, vi får ju följa vad hela familjerna har på sin agenda.

 3. Jag gör ett nytt försök. Jag vill aldrig sluta se Hollywoodfruar, jag längtade efter varje nytt avsnitt och en vecka har aldrig varit så lååång. 😊 Tycker ni kan spela in många år till. Man behöver lite glamour i livet och det är vad du ger oss Gunilla🌹❤ Vi är lika gamla men jag är långt ifrån lika vacker som du är. ⭐ Ni är så saknade i rutan, vackra Gunilla, Erika och lilla mamma. ❤ Vinner jag lampan blir den ett otroligt kärt minne att bevara. 👍😊❤⭐🌹🌹

 4. Jag vill självklart se Hollywoodfruar i 10 år till. Ett fartfyllt underhållande program.
  Grattis till Scooby passar jag på att säga också.

  1. Det har varit jobbigt att kommentera har, manga har klagat och sagt att det inte gar. Tack for att du försökte Lange sa att det lyckades. Kram

 5. Linda skriver:

  Jag vill gärna vinna lampan till min dotter som blir 9 år den 25de mars. Hon hade blivit jätte glad och då kan jag hälsa henne att den lampan är från vackra Gunilla❤️ Min dotter älskar Erikas fina röst när hon sjunger. Jag vill gärna se Hollywoodfruarna många många många år till för det är
  Väldigt intressant och se hur det går
  För er alla. Speciellt er som har barn det är kul o se hur barnen utvecklas o blir äldre. Och hur bra de lyckas i livet ❤️ Men framförallt så tycker jag att du Gunilla och din familj är höjdpunkten med hela programmet det är inget program utan att ni är med. Stor kram Linda

  1. Det har varit jobbigt att kommentera har, manga har klagat och sagt att det inte gar. Tack for att du försökte sa att det lyckades. Och ett stort tack for dina fina ord, käraste Linda. Det värmer i hjärtat. KRAM

   1. Linda skriver:

    Vsg gunilla. Det kom från hjärtat. ❤️ Har mailat dig min adress kram till er önskar en fortsatt trevlig helg till dig o din familj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..