ANNONS

Vinn den har fina lampan till Alla Hjartans Dag

/

Kara vanner,

Hoppas att det nya aret 2020 har börjat bra for er allihopa. Idag har jag glädjen att lotta ut en jättefin glittrande, rod och romantisk batteridriven lampa till Valentine’s Day, alltså till Alla Hjärtans Dag,  den 14 februari.

Det enda ni behover gora ar att skriva varfor ni vill se Svenska Hollywoodfruar i tio ar till! Ha! Ha! Ha! Ja, ni vet ju kanske att vi nyss firade vart tio årsjubileum och jag ser fram emot att läsa vad ni tycker och vad ni känner.

Den 14 februari kommer jag med all sannolikhet att vara pa vag till Florida. Jag har mycket pa gang i Miami under februari manad. Men det hindrar ju inte mig att välja vinnare. Den person som jag tycker skriver klatschigast (något mamma och pappa alltid sa) far lampan hemskickad garanterat till den 14 februari.

0V8A0326

Ojda, ni far alltså vrida pa huvudet for att se lampan eftersom jag inte vet hur jag far dit bilden ratt… sa elandigt, jag har hallit pa lange men inget funkar, men det kanske ar lite roligt, hahaha. Oj, oj, oj – nu blev det helt plötsligt ratt, men Scooby bilderna ar fortfarande sneda…

Jag kommer att annonsera vem som vann lördagen den 25 januari. Det ar Scooby Boys ett-arsdag (tror man eftersom han ar en rescue) och den måste ju naturligtvis firas med mycket ben, leksaker och hamburgare. Förresten – Har jag inte fina oron? Frågar Scooby (hoppas ni följer mig anda fastan jag inte kan ”figure out” vara tre sista bokstäver pa den har eländiga maskinen. Ibland fungerar det och ibland inte.

0V8A0312

0V8A0313

Titta, sista bilden blev rättvänd och hur det kommer sig att de andra inte blev det ar for mig ett mysterium. Men jag kommer inte att forlora någon somn over det,  som vi sager i Amerika. Puss, puss och tills vi hors igen sa önskar jag er allt gott under himlen. God bless

Gunilla

IMG_7688_Facetune_11-01-2020-16-32-49 2

10
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00