Pappa fyller 100 ar den i februari da firar vi honom har pa jorden

Scan copy
Scan3
Scan

Kara alskade pappa fyller 100 ar den 1 februari. Det maste firas med tårta och sang. Det gar inte en dag utan att jag tanker pa honom och jag saknar och alskar honom med hela mitt hjärta och sjal. Pappa Nisse. Jag döpte Erika efter honom, Nils- Erik och mellannamnet Regina efter mormor som fyller 120 ar i augusti, hon föddes nämligen ar 1900 och pappa ar 1920.

Det ar han som star pa toppen pa den svartvita bilden da han var en skicklig gymnast och gjorde dessa konster tillsammans med sina broder i en friluftsklubb utanför Norrköping.

De andra två bilderna pa mamma och pappa ar val fina? Mamma fyller 94 ar den 18 februari och det ar manga som frågar efter henne och hur hon mar. Hon ar pigg och glad men ligger numera i sangen därför att det ar svart att fa upp henne och hon har mist sin formaga att kunna ga pa sina egna ben. Varje dag med henne härhemma ar värdefull och jag ar tacksam over att hon fortfarande lever. Hon har varit med om mycket och varit nara döden manga ganger men har alltid klarat sig och med sin vilja hängt sig kvar vi livet och kommit igen alldeles enastående varje gang… Jag känner mig välsignad for att jag tog beslutet att ta hit henne till oss i USA for snart nio ar sedan. Gud ar med oss.  Nu gar jag och lagger mig,  jag ar sa jetlaggad efter blixtvisiten till Florida. Ma sa gott, vi hors snart igen, käraste vänner.

Storsta kramen jag kan ge er från,

Gunilla

 1. Linda skriver:

  Jätte fina bilder. Min mormor blev 96 år hon gick bort för någon månad sedan. Tycker det är kul och se på äldre bilder. Jag är själv 38 och har 4 barn. Jag satt själv o såg bilder på mormor o mormors mor o mormor. Och mina barn är jätte lik min mormors mormor haha. Erika din dotter är så söt ❤️ Men hon har ju fått sitt utseende av dig Gunilla och din mamma ni e så fina💖 grattis till din pappa han har det säkert jätte bra i himlen.

 2. Titti skriver:

  Jättefina foton på dina föräldrar. Härligt att din mamma är pigg och glad. Efter att ha följt dig på Instagram så tror jag inte att det enbart är din mammas vilja som gjort att hon klarat sig. Din omtanke och förmåga att ”strida” för hennes bästa har nog spelat en stor roll. Alla äldre och sjuka skulle ha en Gunilla i sitt liv.

 3. Maija skriver:

  Oj vad du är likt din mamma på bilderna. Hoppas ni får en riktigt fin 100 års dag. Kram

 4. Så fina bilder på din pappa😘 gättefina fotografier
  .. man ska ta vara på sina nära och kära jag tänker oxå på min pappa varge dag 2 år sen han gick bort. Må gott vackra du😘😘😘 zack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..