Nu är jag hemma från Norge

Käraste vänner,

Jag vill dela med mig lite bilder från min snabbresa till Norge.

Det här är från Godmorgon Norge.

Bilden visar min Valentine. Jag valde Swein, charter Swein som han kallas for pa God Morgon Norge som gav mig tre alternativ till en dejt pa Våghals restaurangen som var förstklassig. Hela kvällen filmades.

Jag kom precis hem från Oslo, och jag är vimmelkantig av all jet lag, men jag känner mig mycket glad och nöjd.
Resan början redan så tidigt som i onsdags och nu är jag hemma. Vi talar om 3 dagar i Oslo.

Det är ju tur att man pratar franska, för jag var tvungen att mellanlanda i Paris för att det inte längre finns direktflyg med Norwegian till Oslo eller Stockholm.

Det är förvånansvärt hur få människor som jobbar på Charles de Gaulle AirPort som talar engelska.

Fransmännen är ju kända för att vara lite arroganta ibland, och kan verka lite elaka så då hjälper det att man kan skälla på franska. Då får man genast mer respekt!

Jag är mer än död än levande nu, eftersom jag inte sov natten innan jag skulle resa pga att vi var oroliga för att Scooby hade ätit en bit chokladtårta. Men det visade sig, genom min goda vän Sofie Prydz (Hollywoodfru) att det inte var någon fara eftersom han inte hade ätit så mycket. Men sömnlös var jag i många timmar iallafall och efter ungefär två timmars sömn sa jag adjö till Grand hotell i Oslo.

Lise från Strix och jag på Grand hotell.

Jag satt med ögonen stängda i taxin fastän jag pratade med presschefen som följde med mig till flygplatsen, och det var jag tacksam för eftersom det är så komplicerat att checka in i Oslo.

Omringad av fans igen på flygplatsen, så ställde jag upp på fotografier fastän jag såg ut som en spökliknande gestalt.

Vad roligt jag har haft i Oslo.

Jag har gjort Senkveld i Norge,

Godmorgon Norge, Godkveld Norge,
och jag har gjort en pressdag med hela norska pressen och hade glädjen att träffa alla underbara vänner (utom Triana som var i Mexiko) från Farmen Kjendis 2020.

Jag blev glatt överraskad över hur bra klippt programmet var, och hur vackert filmat det var, då hela gänget såg premiärprogrammet på en stor biograf på filmduken.

Här kommer en länk där ni kan se det program som har gått på tv med mig som presenteras i mitt hem.

Nu måste jag sova, men jag fortsätter att skriva imorgon. Jag lovar!

Jag måste förbereda för mammas födelsedag också som är redan på tisdag, och det är anledningen till varför jag behövde åka hem så snart. Tjugo personer kommer över på fest, och det ska bli så roligt att fira mammas nittio-fjärde födelsedag!

Sköt om er så hörs vi. Största kramen från Gunilla!


Så här rädd var jag när vi flög i storm idag. 😖😖😖

 1. Linda skriver:

  Vad härliga bilder Gunilla. Skönt att du hade trevligt det är du värd ❤️ Jag såg på Instagram ditt fina kalas för din kära mor🎁 jätte fint och mysigt. Sen såg jag där var några negativa kommentarer i kommentarsfältet men folk ska alltid ha åsikter om allt. Min svärmor är själv dement men hon bor på ett boende och tro mig hade jag fått bestämma hade hon bott hemma hos oss men så är inte fallet. Boende är värdelösa speciellt personalen de ljuger så de tror sig själva. Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med din mamma. Herregud folk som kommenterar elaka kommentarer har inte en aning om hur man som anhörig mår och hur den dementa mår. De förstår ej i heller hur deras närminne är dessutom så har en dement person olika dagar ibland glada ibland ledsna. De skulle bara veta.
  Du gör ett fantastiskt jobb dessutom så har du alla dina minnen av din mamma för alltid i ditt hjärta och ingen människa kan någonsin säga att du inte gjort ditt bästa för din mamma. Nej mår illa av människor som ska skriva massa negativa kommentarer. Det e så typiskt svenskar med svenska avendsjukan. Önskar er en fortsatt bra vecka kram Linda ❤️

 2. Gudrun skriver:

  Men oj vilken snabbvisit du har varit på men du har hunnit med mycket på dom dagar du var i Norge! På dom bilder du delat så ser det ut som att du har haft så trevligt och att det måste ha varit full rulle från morron till kväll. Vilken tur att du lagt in länken så att vi kan få se (i alla fall ett) Farmen Kjendis program. Det ser ut att bli ett spännande program då ni var så många olika människor där.
  Mamma Iris och Erika måste då vara glada att du är hemma igen och Tusse, Lulle och Scoobyboy också så klart!
  Vilken tur att det var en liten bit tårta Scoobyboy ätit så att det inte var någon fara för livet! Nu får du andas ut och vila så att du kan fira Iris på hennes stora dag. Stor Kram till er alla och många Grattis till Iris på hennes dag. 🎂🍰☕🌹🎁🎊🎉❤❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..