ANNONS

Man blir knapp (med tva punkter over) nar tekniken inte funkar

Kara vanner,

Jag har hallit pa lange nu att forsoka publicera ett inlagg som inte kommer upp, trots att det star pa telefonen att det har publicerats. Ni ser val inget inlagg med rubriken ”testar med bilder…”? Total frustrerande ar detta!!! Sa alla datagenier som bor i LA snälla kontakta mig pa gillaswede@aol.com. Jag behöver HJALP eftersom 30.000 bilder försvunnit från min Imac da bara telefonen verkar vara sparad i iCloud.

Nu ska jag istället for att blogga från telefonen posta från datorn som har funkat tidigare.

Gunilla.Headshot2

Foto: THOMAS ENGSTROM +1 917-386-3250

Jag tankte att det vore kul for er att se nagra av mina favoritbilder. Den ovan ar av min van Thomas som nu bor pa Mallorca med sin fru Lena. Vi träffades pa Svenska kyrkan pa Manhattan ar 1988 da han var gift med Majvor och vi hade mycket roligt tillsammans. Efter manga ar i LA kändes det tomt att mista honom, mästerfotografen.

IMG_1385

Den har bilden ar också tagen av Thomas och ar mitt bokomslag till min självbiografi ”The Gunilla” Jag ber sa mycket om ursäkt for att den aldrig blir klar men jag lovar er att den har blivit bättre allteftersom tiden gar.

IMG_5523

Sa roligt att se pa foton da mamma kunde vara med ute vid havet. Visst blir man glad av den har lyckliga bilden pa Erika och lilla mamma? Jag måste förstora den och satta upp den pa vaggen.

Jag skriver till er igen imorgon. Skot nu om er och ha en riktigt härlig helg därhemma. God bless you all.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

5
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00