ANNONS

En kavalkad av bilder

Kara vanner,

Har kommer lite bilder som ar vardefulla for mig.

IMG_1851

148574_118007884929803_5440619_n

IMG_7365

IMG_7360

Oscarsgalan ar 2000 i min egen galaklanning av Bill Blass. Den hanger fortfarande i garderoben men tyvärr kommer jag inte i den, har vägde jag runt 58 kilo. (Erika föddes 18 augusti 2002) Idag sa trivs jag faktiskt med att vaga runt 64 kilo. Innan jag gick med i tävlingen Biggest loser VIP vägde jag faktiskt sa mycket som 74 kilo och den vikten passade mig inte och jag har en garderob med for stora klänningar, men de gar ju att ta in, något jag har pa listan ”att gora”.

Filip och Fredrik i Breaking News var ett roligt minne. Vad heter göteborgaren igen? Lasse Kroner. Har skrattade vi mycket och hade sa roligt allihopa och gjorde strålande Tv.

Alskar första bilden pa mamma och mig. Det ar sa ledsamt att livet pa jorden måste ta slut. Mamma kan inte längre ga pa sina ben fastan kroppen och framförallt armarna ar fortfarande mycket starka. Jag hoppas och ber till Gud att jag kan fa ha kvar henne några ar till…

Img 9942.jpg

Jag tog som bekant ut mamma från demens boendet i Vingaker och förde med henne till Los Angeles i februari ar 2011, det var nio ar sedan. Trots sin demenssjukdom kunde mamma följa med en gang från LA till New York. Det var nar jag fortfarande hade lägenhet kvar pa Manhattan. Bilden ovan ar tagen utanför den välkända livsmedelsaffären Graces Market vid min byggnad pa 72nd street och 3rd Ave. Jag tror aret var 2012.

Img 9933.jpg

Bilden ovan ar mycket vardefull for mig föreställande min älskade pappa Nisse (Nils-Erik) och Sven Nykvist som var min nara van under flera ar och som filmade scener ur ”Translucent”, ett av mina filmmanus. Detta var i min lagenhet pa Manhattan ar 1997.

Pappa gick till Jesus den 25 september 1998, efter att heroiskt bekämpat cancer i benmargen. Han skulle fylla 79 ar den 1 februari 1999.

Sven Nykvist avled den 20 september 2006, 83 ar gammal.

Gunilla gunilla r2 e072.jpg

Den har bilden ar från min studentskiva hemma hos moster Sonja da jag gick ut gymnasiet, juni 1978. Det var De Geer skolan humanistisk halvklassisk linje (svenska, engelska franska, spanska och latin) i Norrköping.

Jag hade bott ensam i min familjs lagenhet pa Jacob Ekbohmsgatan 10 sedan 1975, da 16 ar gammal.

Jag kan berätta mycket från den tiden men det far ni, kara vanner, lasa i min sjalvbiografi ”The Gunilla”.

Skot om er allihopa tills vi hors igen imorgon.

De varmaste hälsningar,

Gunilla

4
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00