ANNONS

Folk over 65 ar far handla mat mellan 7 och 8 pa morgonen

Kara vanner,

Tack for alla svar jag far pa Instagram och era kommentarer har. Jag ska forsoka svara alla.

Gelsons mataffar har infort en ny policy for att skydda de aldre från Corona viruset. Nu har du en egen helig timma da du som 65 plussare kan handla med mindre risk att bli smittad. Om du har bråttom och ar under 65 ar sa ar du ”out of luck” for du måste visa din identitet. Varor som toalettpapper, hushållspapper och desinfektionsmedel ar vanligtvis slut runt klockan 10 pa morgonen. Sa det galler att skynda sig. Kan ni fatta varför toalettpapper ar prioritet? Det första jag tanker pa da en ofrivillig karantän kan uppstå ar inte toalettpapper. Kanske en ”shrink” kan svara pa det. Jag skulle tanka mig att det ar viktigt att kanna att man kan torka sig i andan vid toalettbesöken men att hamstra en tio, tolv jattepaket med toapapper mitt framfor ögonen pa de som blir utan ar inte speciellt ödmjukt. Det finns en ny exklusiv livsmedelsaffär i Pacific Palisades vid namn Erewhon (nowhere baklänges) som har infort en policy att du far bara köpa fyra toalettrullar per kund (till dubbla priset förstås) och det måste val vara bättre an de stackars kunder som star dar med lang nasa efter att blivit snuvade pa toalettpapper av någon som tar upp hela disken med sina toafynd.

Unknown 2

Unknown-1

Visste ni att Tom Hanks, 63 och frun Rita Wilson, 63  har blivit smittade av Covid-19 i Australien men har nyligen blivit utskrivna fran isoleringen pa Queenslandsjukhuset? De ska nu vila i ett hyrt hus men far naturligtvis inte bryta isoleringen. Ni kan se hans profil pa Instagram dar han uppdaterar hela tiden. Vad jag gillar den skadespelaren och hans fru också…

Det ar sent pa den har sidan jordklotet men jag lovar att skriva igen imorgon. Det ar oroliga tider, domstolen har till och med stängt tills pa fredag och varför man har bestämt det förstår jag inte. Tror man att saker och ting har klarats upp tills pa fredag? Men jag antar att man inte kan hålla domstolsbyggnaderna stängda for lange. Ingen far ga till en restaurang och satta sig. ”Take out” går bra men absolut ingen restaurangservering. De flesta småaffärer har stängt och gatorna ar folktomma, det känns kusligt ibland att kora runt med bilen dar det nästan inte finns någon trafik alls.

Skot om er, var mycket försiktiga och hoppas att regeringen tar sitt ansvar och stanger ned de delar av Sverige som behöver stängas ned tills denna hemska farsot har dragit undan.

All min karlek,

Gunilla

gunilla persson blogg 2019

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

6
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00