ANNONS

Mycket pa en gang

Kara vanner,

Det har varit lite for mycket pa sistone. Det värsta ar att mamma har fatt en ny infektion och pratar nästan inte alls. Trots det har vi tagit upp henne och hon satt uppe i soffan idag vilket kändes härligt, aven for henne, det ar jag saker pa. Ni ser hoyer liften i bakgrunden, den som man hanger i som i en hängmatta. Ganska bra uppfinning tycker jag,  men det ar anda med andan i halsen som jag later mina nu, två vårdgivare, ta hand om den… Titta sa rolig Scooby Boy ser ut pa ögonen.

– Nu har jag stulit ditt harband och lillmatte haller om mig sa det tanker jag ata upp nu, sager Scooby.

Mamma har fatt en antibiotika spruta igen eftersom vi misstanker en ny urinvägsinfektion. Jag maste saga att min hospice ar bra som direkt skickade den basta sjukskotaren, han från 

Screen Shot 2020-06-11 at 11.59.42 PM

Ryssland for att testa urinen med en ”straight catheder”. Vi fortsatter att be till Gud for lilla mamma som betyder sa oerhört mycket for mig…

Screen Shot 2020-06-12 at 12.39.35 AM

Nu ar det over en vecka sedan min tandoperation och ni ska veta att det har varit en jobbig tid med dubbel antibiotika, steroider och värktabletter. Men idag, Gud ske lov,  känner jag mig 100 procent bättre, svullnaden har lagt sig och jag har matlust for första gången pa lange. Jag följde ju den andra tandläkarens rad och lat mig sovas ned i hans klinik istället. Han tyckte det var helt underligt att föreslå att jag skulle skaras upp pa halsen for att ta ut varet och infektionen den vägen. Men efter all vark efteråt sa tänkte jag att ”förstar om den första tandläkaren hade ratt” da kanske man stryker med den har gången eftersom infektionen ligger kvar i kaken. Men jag lever ju fortfarande sa det ar ju bra.

IMG_5293

Visst ar  passionsblomman vacker? Det finns hundratals sådana i var trädgård och de blommar for fullt nu.

Hoppas att ni har en fin vecka därhemma. Skot ordentligt om er och var försiktiga,  for trots att de civila rattighetsgruppernas som Erika ar mycket engagerad i – se Expressen- https://www.expressen.se/noje/erika-perssons-overtygelse-kommer-aldrig-ga-tillbaka/och alla demonstrationer,  har tagit over fokus från pandemin sa härjar Covid 19 anda for fullt i världen. Sa var försiktiga, det ar vi, Erika och jag, därför LA har börjat öppna upp nu pa riktigt.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

3
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00