ANNONS

Glad midsommar till er alla

Kara vanner,

Hur har ni det därhemma den har midsommaren?

IMG_7238 2

Jag tänkte att jag skulle satta ut lite bilder från förra midsommar afton och midsommardagen som Erika och jag firade i Hogsjo (se bilden ovan) dar jag fortfarande har mitt föräldrahem kvar. Sedan 1961 star mitt gamla flickrum kvar. Erika har haft en mycket annorlunda uppväxttid an den jag hade… Jag bodde mellan lilla brukssamhället Hogsjo och Norrköping, min födelsestad och dar mamma och pappa levt hela sitt liv. Fastan pappa reste mycket i Skandinavien och Europa som den textilingenjör han var. Beslutet att flytta till Hogsjo berodde helt pa mig – att pappa ville att hans lilla flicka skulle kanna honom eftersom jag som liten toddler stod och gömde mig bakom mammas och mormor Reginas kjolar utan att kanna igen honom efter han kom hem från sina arbetsresor…

Jag hoppas att ni alla ar mycket försiktiga denna midsommarhelg eftersom inget ju ar som forut med den radande pandemin i världen.

Bild nr 1 ar jag som 7-8 aring i Hogsjo. Jag letar ibland febrilt i efter den fina original bilden men allt jag har ar ett sönderrivet litet foto som ni ser har. Jag har en miljon bilder pa Erika men mycket fa bilder pa mig själv och pa mamma och pappa. Men dom finns någonstans. Jag gar igenom massa kartonger som fortfarande star kvar oöppnade i garaget dar jag förvarar allt jag ager i Amerika. Allting slängdes ju ned mycket slarvigt efter eldsvadan i det tidigare huset som ägdes av ”Monsterkarringen”och det ar faktiskt intressant att tre ar sedan hitta lite gamla minnen och klenoder.

Bild 2 och tre ar från Midsommar dagen i Hogsjo juni 2019.

Bild 4 och 5 ar Erika och en underbar hast och mina skolkamrater Marie Reinholdsson och Ulf Karlsson

Bild 6 ar från det berömda Breven firandet

Bild 7 ar från koket hemma i Hogsjo

IMG_7507
AfterlightImage 2
2D48552B-25ED-4384-9839-96C17264AA6B

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

AfterlightImage
IMG_1741_Facetune_22-03-2020-23-44-40
IMG_7252
AfterlightImage

Fint med Sverigedrakten, eller hur? Nu vill jag som sagt avsluta de har raderna med att önska er alla en fin och annorlunda midsommar i ar. Ta nu val hand om er allihopa och ma sa gott.

Varmaste frid hälsningar från,

Gunilla

3
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00