ANNONS

Nostalgi

Kara vanner,

Jag söker en riktigt duktig assistent som ar svensk och som bor i Los Angeles och som kan hjälpa mig med den mängd av bilder (over en kvarts miljon) och den fullständiga oordningen jag har pa fotografierna. Over trettio tusen bilder försvann vid ett tillfälle som sedan helt makalöst kom fram genom att jag satt och tryckte pa knappar utan att veta vad tusan jag gjorde. Den har bilden ar skamfilad (av någon anledning) i ansiktet men en look som verkligen sålde mig som fotomodell pa 80-talet.

:138

Det ar sa roligt med bilder, eller hur? De framkallar sa mycket minnen och jag tänkte delge er med några av mina basta.

img012

Erika har ju fatt ta mycket skit for att hon postat lättklädda bilder pa sin Instagram, men enligt mig och manga andra ar det bullshit! Har har ni en ”lättklädd” bild pa mig, da ingen for huvudtaget kritiserade mig pa 80-talet,  och det var ju ett par ar sedan. Man kunde hoppas att folk strävar framåt istället for bakat (vet inte hur jag hittar a et med en ring over, hahaha, se hur jag behöver en assistent!)

IMG_3070
IMG_3057

Ett av mina absolut roligaste Tv program jag har gjort var min egen show ”Gunilla tycker till” –  Qjojoj – Vilket tryck det var att spela gangsta med Dogge Doggelito och jag fullständigt alskar looken, gör inte ni?

IMG_2194

Jag hoppas och ber innerligt att vi ska halla oss friska for vi vill inte kanna oss som jag gjorde har,  iklädd i Sverige drakten pa midsommarafton pa Yxtaholms slott. Sa har,  men mycket värre om man nu har oturen att bli smittad av Covid 19. Nej, sa illa var det inte, jag måste nog bara ha fatt någon slags peppar i näsan därför jag var inte sjuk.

Jag spelade ju in ”Realitystjarnorna pa godset” med ett härligt gang och sedan återvände jag med Erika for att fira midsommar i samma fina svit som jag bott i under inspelningarna. Jag tror det var sommaren 2016…

Förresten sådana har omslag, som det har nedan, vill jag gärna samla pa – PRESTIGE!

11104063_10155378797690621_1393610481_n

IMG_2203

gunillapersson_stor2

Har avslutar jag med en av mina favoritbilder da jag spelade Rebecca i min ”murder mystery”, en riktig rysare som jag hoppas kunna fa gjord innan min tid pa jorden ar förbi.

Skot nu om er, käraste vanner, stay safe och tillsammans kommer vi igenom den har svara tiden da pandemin härjar och skördar liv pa jorden. Det kommer att finnas ljus pa andra sidan tunneln, jag lovar er. Gud välsigne och skydda er.

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

2
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00