ANNONS

Mirakel har skett med mamma igen, efter att ha haft lunginflammation

IMG_0291
Kara vanner,

Expressen slog upp en rubrik om att jag sa ”att jag ser mig som gift om 24 månader https://www.expressen.se/noje/gunilla-perssons-plan-ser-mig-som-gift-om-24-manader/stammer, om jag gar in for något sa brukar det handa. Med ett stort matt av tur och Guds vilja sa borde jag fa till det med ratt man, eller vad tror ni?

Jag har fatt sa manga förfrågningar om mamma eftersom jag inte har postat något om henne pa Instagram de senaste veckorna. Hon har varit sjuk i lunginflammation och vi har vakat over henne dag och natt… Jag gav henne antibiotika i sin sond i sju dagar och i måndags fick jag svar pa en ny lungröntgen att hon inte hade någon mer lunginflammation. Hallelujah ar vad jag vill saga. Hon var sa svart sjuk igen, har aldrig haft lunginflammation tidigare och det var mycket oroligt. Hon blev stum igen, kunde inte saga något men som ett under (det AR ett under) kan hon saga sina boner igen. Det kanske verkar som jag mater hennes halsa genom bonerna och det ar val riktigt och det känns tryggt…

IMG_0396
AfterlightImage
IMG_7360
IMG_7287
IMG_0435
IMG_0432
IMG_0416
.

Skot om er nu ordentligt därhemma i Sverige, var mycket försiktiga och jag hoppas att er sommar, hur annorlunda den an ar mitt i pandemin trots allt, kan ge er varme och glädje…

De allra basta hälsningar,

Gunilla

3
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00