Tva baby skallerormar var en cm nara att bita Scooby Boy

IMG_1870

Karaste vanner,

Jag har tidigare svarat mina fans pa frågan om det finns ormar pa egendomen vi bor pa och jag har alltid svarat nej. Ormar ar bland det värsta jag vet pa jorden och jag har en panisk skräck for dem darfor kommer jag inte att satta ut en bild pa en skallerorm har. Jag vill ju kunna se pa min egen blogg. Jag har en sadan ormfobi att jag inte vagar ga ut pa hiker har i Kalifornien heller fastan att hika ar bland det basta jag vet.img_1869

IMG_1872

Nar jag kom hem vid tvåtiden pa eftermiddagen igår efter att ha varit i mataffären sa lag det  till min stora fasa två baby skallerormar tatt intill varandra pa min gangstig mot huset. Scooby Boy gick fore mig och var framme och skulle nosa och jag lovar er hade jag inte dragit sa hart i kopplet sa att Scooby nästan storknade hade han inte funnits ibland oss idag. Jag far kritik från vissa varför jag haller Scooby kopplad da trädgårdarna ar inhängande men tack Gode Gud att han inte gick los därför jag tror att han inte hade överlevt ett skallerormbett. Och i det har fallet kanske till och med två!

IMG_1845

Det rader stor brist pa motgift mot skallerormar pa djursjukhusen har i LA och djuren dör oftast av betten. Och i vara tider med fullständig ”lockdown” for Corona viruset katastrofen sa ar det ju anda svårare att fa tag pa en veterinär snabbt.  Först imorgon eftermiddag kan vi fa hit Orkin, som ar min pestkontroll, och som far ta hand om problemet. Under tiden har vi burit pa Scooby tills vi far upp honom pa gatan eller också har min Caregiver for mamma gatt fore och banat vägen men jag föredrar den första varianten – att bara Scooby. Man undrar ju var föräldrarna till babyormarna finns om dom också ligger och lurar någonstans. USCH! och FY! Kan inte vänta till morgondagen da det har garanterat ar over. Jag läste något ganska fruktansvärt om det har nu ar sant. Ibland far man ta Google med en nypa salt men det stod att man dödar en orm sa kommer partner till den dödade ormen att söka upp en for revansch. Tank er själva att ha pappa och mamma skallerorm ute efter en efter att ha dödat deras barn. VE och FASA! Da hade jag genast flyttat tillbaka till Manhattan dar det ju inte finns några ormar, speciellt inte i skyskraporna och jag bodde ju, som nu vet i toppen pa en  (36 våningen) i man herrans ar.

IMG_1871

Jag vill sluta det har inlägget med att önska er allt det basta under den har svara tiden med Covid-19. Var mycket radda om er och tills vi hors igen imorgon sa ger jag er den varmaste av mina kramar,

Gunilla

IMG_1875

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Finalen for Farmen Kjendis sands pa sondag pa TV2 Norge

IMG_7936_Facetune_30-06-2019-21-06-21

img_5727

Alskade vanner,

Jag hoppas innerligt att ni har det bra i dessa oroliga tider och att ni skoter om er mycket val…  Vi har det bra och känner oss trygga i total isolering, mamma, Erika, djuren och jag. Nu pa sondag avgörs vem som vinner Farmen Kjendis och det blir roligt att se. Jag har inte manga bilder från Farmen Kjendis inspelningen men jag tänkte i alla fall att jag skulle posta några av de jag har och kanske använda några av bilderna som presschefen Alex Iversen tog pa mig som headshots. Vilken duktig fotograf han ar, eller hur?

096a0413
096a0433
096a0378
IMG_5960_Facetune_23-05-2019-01-26-16

096a0355

Jag har inte sett programmen av Farmen sedan Stina akte ut men ska satta mig i helgen och se dem alla. Jag vet ju vem som vinner men det tanker jag inte avslöja förstås. Har kommer lite minnen från den korta tid jag var i Norge for inspelningar.

AfterlightImage
 
IMG_5824
IMG_6272
331EA126-2E13-454B-8EE8-791EAB9B74A8

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tiril Sjastad Christiansen, vinnaren av Farmen Kjendis 2019 och jag

IMG_9848_Facetune_21-02-2020-21-41-33
IMG_5973_Facetune_27-05-2019-01-08-45

Bilden visar min älskade lilla Gulligull och jag.

IMG_5966

Ni som har möjlighet att se Farmen Kjendis finalen pa Tv2 i Norge missa det inte, det blir spännande.

Skot nu val om er och ni ska veta att vi kommer igenom den har svara tiden också. En dag blir det ett minne blott och da vi kan ga vidare och ta nya starkare tag. Gud välsigne er alla, han ar med oss alla dagar in till tidens ande. Jag tanker pa er därhemma i Skandinavien.

Varmaste kramar,

Gunilla

 1. Gudrun skriver:

  Hej Gunilla.
  Det är skönt att höra ni alla mår bra och inte har det alltför illa i isoleringen. Den behövs ju men vi får ju verkligen hoppas det inte blir så långdraget. Där vi bor i Lappland är det inte så stor spridning än men man ska väl inte ropa hej än. Så många fina kort Alex Iversen har tagit på dig. Du är så vacker, och med håret utslaget är det ju helt perfekt.
  Vi får alla önska oss att allt det hemska som drabbat världen snabbt försvinner. 🙏🙏🙏🙏
  Stor kram från mig till dig, Erika och Iris. Tusse, Lulle och Scoobyboy är så klart alltid inräknade också. ❤❤❤ Var rädda om er.
  God bless you all 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Den har bilden anvander jag som mitt allvarliga headshot

79662B06-4404-4C5F-A121-B298D5F0F73F

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

 1. Ellis skriver:

  Tycker detta ska du ha 😍 Så vacker och verkligen visar Gunilla kramar

 2. Gudrun skriver:

  Hej Gunilla. Tycker du gjort 2 bra val där. 👍 (Fast jag älskar ju när du har ditt hår utslaget, du har så vackert hår) 😊 Lycka till nu med allt vad dom ska användas till. ❤ Är så glad än över att du lyckades få tillbaka bilderna 😁👍👍Vart lite brydd då det första inlägget försvann men förstår att ni ville bli lite spöken där då det bara var poliserna som skulle synas. 😊😊😊 Fortsätt nu vara riktigt riktigt rädda om er. 💐🏵🌹🌻🌼🌸🏵
  God bless you all 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..