Blir så trött på mig själv …

– Vad har du haft i den här såsen då?

– Ja alltså den där såsen stod inte i receptet, MEN jag tipsade Lisa om att hon skulle göra den här rätten för hon fick gäster igår … tror jag att det var … eller i förrgår… hur som helst, då pratade jag med henne idag och då hade hon gjort den här rätten OCH så hade hon gjort en extrasås – den där – och då hade hon haft i yoghurt, lime, honung, koriander och ingefära. Jag brukar göra en med yoghurt, lime och honung, men denna var alltså med ingefära och koriander också. Men jag hade ingen ingefära så ja, det blev utan det då.

Eller om du önskade det korta svaret: yoghurt, lime, koriander och honung.

WHYYYYYYYY är jag sådan överanvändare av ooooord?!

 1. Att överanvända ord är bra för då går allt in hos mottagaren eller?! 😂 jag som är lika tror det i allafall. Att mottagaren får in mer information om den får extra ord menar jag 😉😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hånskrattar åt mig själv

Ställde just klockan på 8.00 för imorgon. Man kan ju undra om jag glömt bort att jag lever med barn.

God natt.

 1. A-M skriver:

  Exakt så! Ända gången barnet sovit längre och jag inte ställt klockan (vilket var ganska knäppt) var när vi skulle åka till Arlanda förra sommaren. Stressen att vakna 10 min innan bilen skulle rulla 🤯

 2. Lovisa skriver:

  Moahahahaha!!! 😂😂🤯😈 Har gjort samma sak ibland MEN andra gånget skitit i att ställa en klocka, även om vi har en tid att passa, med motivationen TÄNK OM barnen faktiskt skulle sova. Då är det värt att komma sent/ missa något, eller vad det nu kan vara.
  Håller tummarna för att väckarklockan blir det som väcker dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tänk om en örn snor mitt barn?!

Veckans poddavsnitt handlar om katastroftankar! Hade visserligen inte helt lätt att relatera efter som jag bara tänker dem 200 gånger om dagen. Men ja viss förståelse för alla katastroftänkare där ute fick jag.

Lyssna gärna! Via till exempel

👉 podcaster

👉 acast

👉 spotify

 1. Agnes skriver:

  Ett uppslag till er podd om ni någon gång har temat ”När föräldraskapet slår över”. Köpte idag en ny höstjacka, och det första jag gjorde när jag kom hem och tog upp den ur påsen var att plocka fram textilpennan och börja skriva mitt namn i jackan… Som jag ju gör med barnens förskoleplagg!! Men ÄR det nödvändigt och rimligt i min vuxenjacka?

  1. Fanny skriver:

   Haha, jag har gjort liknande. Påväg till jobbet med min nya ryggsäck blev jag superstressad över att jag glömt namna den!

 2. Hanna skriver:

  Min morfar har seriösa katastroftankar som han försöker föra över på oss andra. Han ringer ibland och säger åt mig att inte låta bebis sova i vagn utomhus pga just risken för örn, eller ber mig att ha på mig skidhjälmen i bilen om det är halt ute.

 3. Detta kommer väl inte hjälpa mot katastroftankar men min morfars lillebror BLEV TAGEN AV EN ÖRN! Det är i alla fall det man tror då bebisen låg ute på en filt och sen plötsligt var borta, bara en liten toffla låg kvar på filten. Haha sorry var bara tvungen att kommentera när jag såg rubriken 🙈

  1. MEN GUD!! Helt sjukt. Och så sorgligt. Tänk din morfars föräldrar- vilken tragedi de var med om. Ojojoj, nu blir det inget mer vila på filten ute på gräset. Vi bor på landet nämligen, så det är ju inte omöjligt menar jag…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..