ANNONS

Nej men allvarligt??

/

Vi får väl se om det blir nåt blogginlägg av detta. Troligast DÖR VÄL TELEFONEN eller nåt.

Idag tog jag bilen till stan. Osmart men vill inte åka kommunalt just nu. Cirkulerade i 350 år i jakt på parkering eftersom ingen annan heller åker kommunalt. Hade en halvtimme på mig för att inte bli sen till mötet. Efter 40 minuter hittade jag en plats.

Blandade känslor av hat och lättnad. Bondande med en annan stressad parkeringsletare. Kändes fint efter att ha blivit tutad på av en annan. Kastade mig ur bilen, fixar parkeringsbiljett på vägen, tänker jag. Vad händer? Appen står still. Inget händer. Jag försöker gå in i appstore för att uppdatera (drömmen när man redan är sen). Appstore fastnar.

Okej har jag slut på surf eller?? Fattar inte svaret jag får men köper surf. Det löser sig. Inte. Allt tuggar. Okej EN HELT VANLIG P-AUTOMAT DÅ?! Finns det??? Hittar till slut en. Kö. Öppnar en annan p-app under tiden. ”Ange ny betalningsmetod”. Svär inombords. Anger den nya metoden medan jag köar till automaten. Gick ju rätt fort! Fyller i p-tid. ”Något gick fel, försök igen.” Försöker igen. Och igen. Och igen. Sedan säger jag: fuck fuck fuck fuuuuck, många gånger. Går mot p-automaten igen. Öppnar första p-appen under tiden. Nu funkar den!

Springer till mötet! Jättebra möte! Åker hem. Ringer ett samtal. Klickar vidare i massa olika alternativ. ”Vänligen ring efter 8.30. Klick.” Ooookej, är 12.30 inte efter 8.30…? Tack för tydlig info.

Öppnar datorn för att jobba. Klickar på internet-symbolen. Inget händer. Klickar flera gånger. Inget händer. MEN VAD I HELA… !!!! Stänger av alla program. Försöker starta om. Inget händer. Det går inte att starta om.

AAAAAAAAAAAAHHHHHH vrålar mitt inre.

Klickar på tvångsavsluta och massa annat. Inget händer.

Lyckas starta om. Nu får vi se hur det fortsätter resten av dagen då. Tålamodet är i alla fall på absolut topp!!! #väljerglädje

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

En bra och en lite dålig

/

I januari spelade ju barnen och jag in en film för Quorn. Det såg ut såhär i stillbild:

Det var SÅ roligt och barnen var fantastiska! Idag fick vi göra en uppföljare – med sommartema! Snacka om att vädret ba: okej, vi hjälper till.

Är så stolt över de här två godingarna! Sådana stjärnor! Älskar att de ställer upp för varandra också. I januari var Märta lite för nervös och ville inte göra sina första scener, då klev Maja fram och ba: jag gör det!

Idag var det tvärtom. Maja var trött och tappade lusten efter första tagningarna. Först peppade Märta och sedan klev hon utan att tveka in och tog scener som Maja skulle gjort.

Vi hade en så fin dag. Och ROLIG!! Nu hoppas vi det blir ett lika kul resultat som förra gången!

Det mindre roliga är att jag ska ta bort cellförändringar på måndag (ja typ en vecka kvar, men man ska börja noja i tid har jag hört). Jag har ju hittills aldrig gjort nåt större ingrepp (lyckligtvis) och när jag fick information om att jag skulle tvätta mig med sådana där medel som man gör innan operation och att jag skulle se till att bli hämtad efteråt, samt all info om ”ingen fysisk aktivitet i två veckor” med mera så blev jag lite mer nervös. Hade inte fattat att det var så pass stort ingrepp … Obs att jag också vet att det är ett ”enkelt ingrepp”, men ja …

Nån av er som gjort detta? Och har lite pepp att lassa över?

3
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Helgen i bilder

/

Jaha ja men då tittade jag bort en halv sekund och Nou störtade ner från ett trappsteg på altanen och dök in i altankanten med huvudet först. Nu har en massa timmar gått så nu är det bara synd om mig som mår så dåligt över mitt slarv …

Blåmärket på kinden är från en annan gång när hon snubblade in i en stol. Ska det vara såhär länge???

Detta är också livet just nu, ett barn som är mer uppochner än inte. Jag hade ju en period i vintras när jag skulle stå på händer fick jag för mig. Så jobbigt?! Och handlederna ba: aaaaj. Men kanske skulle ta upp det igen …?

Här är hon på rätt håll med en ansiktsmålning som min svägerskas syrra gjorde. Min fina Märta!

Jag har fått nya brillor. De gjorde mig inte bättre på att ta selfies tyvärr. Men är mycket nöjd ändå.

Och så den här mellanfisen då! Som börjat läsa små bokstäver. Varannan sida läser hon, varannan jag/Mattias och några sidor per kväll. Det är redan skillnad från första sidorna till nu när vi är på slutet!

Hon berättade också att när hon fick barn skulle pappan följa dem till skolan medan hon var kvar hemma och ritade (som jobb) och tog hand om hunden.

Slut på bildbomb! Sov gott!

5
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00