IBLAND ÄR DET TUR ATT MAN INTE HAR TID.

Bloggen fyller en månad! Hurrahurra! Måste firas med en illustration…

Ibland är det tur att man inte har tid att stanna upp. Som när man rusar in i duschen och råkar kasta ett öga i spegeln. Oh my god… Vad hände?!
Sedan fortsätter man in i duschen. Och just då skriker ett barn från sovrummet. Och ett annat har vält ut vatten över halva köksgolvet. Och blandar det just nu med havregryn. Och jag har glömt att packa upp väskan från gårdagens utflykt.  Och där ligger också en banan från förra seklet. Och jag skulle behöva handla. Och Maja skulle fått mat för en kvart sedan ju. Och Märta vill ha äpple NU. Och…

tidsbrist

 1. Det är helt underbart att få se dina illustrationer och klockrena texter – helt fantastiska och så himla roligt. Tisdagarna har ju äntligen fått en mening och slår de andra veckodagarna med hästlängder tack vare dej :-)

  1. Men ååå tack! Blir så himla glad!!
   Och så kul att höra från dig! Hoppas allt är bra med dig och att vi stöter på varandra snart!
   STOR KRAM!

 2. Vill bara ge mitt beröm- underbar humor & fantastiska illustrationer :)
  Jättekul!
  Bra jobbat!

  1. Tack!! Vad roligt! Nu blev jag glaaaad! :) :)

 3. Sara skriver:

  Så skön bild!

  Tur också att den varma duschen immar igen spegeln så om lillen mot förmodan sover efter snabbduschen blir inte bilden av mig i spegeln så skarp och jag kan leva kvar i illusionen om att kroppen är återställd.

  Tur att det är tisdag snart igen! Längtar till att skratta högt för mig själv!

  1. Jepp knepet är att duscha galet varmt!! ;)

 4. MAMMA skriver:

  men kan du inte göra oftare, älskar dina illustrationer och skrattar varje tisdag =) underbART

  1. Å vad kul! Skulle gärna lägga ut varje dag, men de tar lite tid att göra…Ibland får jag till några extra och då lägger jag ut lite oftare :)
   Tack för fin kommentar! Det värmer!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..