Att komma hem…

kommahem

Att bli utkonkurrerad av en cykelhjälm.

 1. Hanna skriver:

  Haha! Härrom dan blev jag tvingad av min 15 månaders dotter att ha hjälmen på när jag lagade mat. Hon gav sig inte!

  1. Hahaahaha åh underbart!! Skulle vara en finfin illustration :)

 2. Jag känner igen känslan när jag kom hem från BB med min lille Helge. Tyckte nog att barnen kunde längta efter mig, bara lite iaf. Men det var bara Helge som var intressant ;-) Skulle de rata mig över en cykelhjälm skulle jag bli sur! Haha!

  1. Haha ja bebis ok, mkt bättre än cykelhjälm… ;)

 3. Erika skriver:

  Jätterolig! Så sant! I mitt fall blir bilden därpå att de börjar slåss om hjälmen…

  1. Hahah, kan nog stämma här också…

 4. Ha ha! Men vad är det med cykelhjälmar egentligen? När jag kom hem från jobbet innan sommaren kom dottern rusande mot mig och krävde att både hon och jag skulle jag på oss våra hjälmar och gå omkring med dem en stund. Grannarna måste ju ha undrat hur överbeskyddande vi var mot dottern egentligen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..