Livspusslet

ligga

 1. Ferea skriver:

  Skönt att veta att man inte är ensam! OCH en bra idé att tänka på att jag iallafall har 2! underbara bevis!
  Det blir bättre tider! Kram

 2. MOLI skriver:

  Jag gratulerar de som lyckas ha ett sexliv med två barn. Grattis – verkligen! Själv är jag något bitter… Har ett barn i tidig trotsåldern som väcker oss senast kl. 5 varje morgon för att sedan ge oss en tuff dag och som innan dess hade kolik och aldrig sov. Min man och jag jobbar i skift för att få ekonomin att gå ihop så när jag kommer hem, åker han. Nu är jag i 7 månaden med nummer två och fet som en val. Jag har uppenbarligen legat 1 gång sedan 2012 (även om vi båda knappt fattar hur det gick till eller tror att det är sant) men lär inte få tid eller ork att göra om det under de närmsta 3 åren. Så grattis igen ni som lyckas och över huvudtaget orkar få till det 2-5 ggr i veckan. Grattis och njut – verkligen! // Bitterfittan

  1. Å du låter mer normal än bitter tycker jag! Lite gött att man har två bevis att man fått till det nån gång i alla fall ;)
   Det kommer tillbaka om några år (eller hur eller hur visst är det så jo jo jo??)! När man fått prova på det där med sömn igen! Då jäklar :)

 3. Nyfiken skriver:

  Vi insåg att vi inte hade tid för alla så kallade måsten och oss själva samt att stressen över att ha det perfekt med matlagning, städning, sex, tid för vänner osv höll på att driva oss galna så vi prioriterade om.

 4. Nyfiken skriver:

  Jag hör andra som säger det samma och undrar vad ni gör? Städar, ser på TV, gymmar? Har en 3-åring hemma och låg normalt sett 5 ggr/vecka innan jag blev gravid, nu är vi nere på ca 2 ggr / vecka då jag ofta är väldigt illamående både på morgon och kväll men ofta mår ok under dagtid. Hos oss prioriterar vi tid tillsammans både som familj och som par, att det sen kan stå disk i två dagar och att ingen har dammsugit på en vecka är en helt annan historia.

  1. Ja visst fungerar familjer olika! Och ofta handlar det om prioritering. Som du ser på illusen prioriterar vi visst en massa annat ;)
   Saker och ting går upp och ner i livet, passion, ork, sömn, lust, kärlek… Jag tror det är viktigt, i en värld där alla så lätt kan göra reklam för sina perfekta liv, att visa andra sidor. Att det är ok att ha en relation där sexlivet inte alltid är hett, eller där man inte svävar på rosa moln.
   Det låter som att ni har en skön inställning till både städning och sex :) Lycka till med bebis nr 2!
   Hälsningar
   Louise

  1. Haha, måste bara tillägga att jag läste ”5ggr/DAG” och ”2ggr/DAG” och tänkte Jisses! Hur har människan tid??
   2 eller 5 ggr i veckan kan jag lite mer förstå! :)

 5. Kajsa skriver:

  Ja. Exakt så. Aldrig får man sova, och aldrig får man ligga. Och jag har ändå bara ett barn.

  1. I jul. Jag känner på mig att det är då det händer! Ja för tusan, då ska det bli liggande minsann!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..